Το σόου του Μπαρί και το κλάμα του Αγιού (VIDEOS)

Όλα τα έκανε ο Μπαρί για να κατακτήσει η Ακτή το Κύπελλο. Προσποιήθηκε δύο φορές τον τραυματία, έκανε trash talk στους αντιπάλους του, έπιασε πέναλτι και σκόραρε το τελευταίο. Δείτε το σόου του Ιβοριανού κίπερ, αλλά και το ατελείωτο κλάμα του Αγιού όταν η Γκάνα ηττήθηκε στα πέναλτι.

Το σόου του Μπαρί και το κλάμα του Αγιού (VIDEOS)

Η Ακτή Ελεφαντοστού επικράτησε 9-8 της Γκάνας στη διαδικασία των πέναλτι και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αφρικής μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. Για να συμβεί όμως αυτό χρειάστηκε την συνδρομή του ήρωα της αναμέτρησης, Μπαρί. Ο τερματοφύλακας της Ακτής έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ κατά τη διάρκεια των πέναλτι.

Έπεσε δύο φορές στο χορτάρι προσποιούμενος ότι είχε τραυματιστεί την μία φορά στο πόδι και την άλλη στο κεφάλι, καθυστερώντας τις εκτελέσεις των αντιπάλων του και κάνοντάς τους "ψυχολογικό" πόλεμο. Δεν σταμάτησε το trash talk στους αντιπάλους του την ώρα των εκτελέσεων, ενώ τους υποδείκνυε με το χέρι του που να το χτυπήσουν!

Οι ιδιαίτερες προσπάθειες του Μπαρί φαίνεται να εξόργισαν και τον Αντρέ Αγιού, ο οποίος μόλις σκόραρε άρχισε τα.... "γαλλικά" και την φραστική επίθεση στον αντίπαλο κίπερ, ο οποίος γελώντας του έδωσε το χέρι του. Τελικά, ο "λυτρωτής" Μπαρί έπιασε το 11ο πέναλτι της Γκάνας που το εκτέλεσε ο τερματοφύλακάς της, Ραζάκ και στη συνέχεια σκόραρε ο ίδιος, χαρίζοντας στην ομάδα του το τρόπαιο.

Δείτε το σόου του γκολκίπερ της Ακτής:

Από την άλλη, την ώρα που ο Μπαρί έστελνε την μπάλα στα δίχτυα, ο Αγιού περίλυπος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο προπονητής της Ακτής, Ερβέ Ρενάρ, έτρεξε να τον παρηγορήσει, με τον φακό της κάμερας να πιάνει αυτό το ιδιαίτερο στιγμιότυπο:

Διαβάστε ακόμη:

Πρωταθλήτρια η Ακτή στα πέναλτι (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK