Σκοτώθηκε ο εκτελεστής πέναλτι με τακουνάκι

Ο Θεϊάμπ Αγουάνα, ο ποδοσφαιριστής που νωρίτερα μέσα στη χρονιά έγινε διάσημος όταν εκτέλεσε πέναλτι με τακουνάκι, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Σκοτώθηκε ο εκτελεστής πέναλτι με τακουνάκι

Ο 21 ετών παίκτης συμμετείχε στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της χώρας του και γυρνούσε το βράδυ από το Αλ Αΐν στο Αμπού Ντάμπι, όταν το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με νταλίκα. « Αισθάνομαι σαν να έχασε κάποιον η οικογένειά μου», δήλωσε ο Μοχάμεντ Καλφάν αλ-Ρουμαϊτνί, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. « Αισθάνομαι πικραμένος για την τραγωδία. Ας τον έχει ευλογημένο ο Θεός κι ας του χαρίσει αιώνια ειρήνη», πρόσθεσε.

Ο άτυχος παίκτης ήταν πολλά υποσχόμενος, έγινε όμως, ευρύτερα γνωστός όταν σκόραρε με τακουνάκι από το πέναλτι, στο 7-2 επί του Λιβάνου, τον Ιούλιο. Η εθνική ομάδα της χώρας του σταμάτησε την προετοιμασία της για να παραβρεθεί στην κηδεία του Αγουάνα. Το θέμα είναι πως οι δρόμοι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι επικίνδυνοι γενικά, άλλωστε, πέρυσι ο τερματοφύλακας της ομάδας νέων χτύπησε επίσης σε ατύχημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK