Ξέσπασε σε λυγμούς ο Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν συναισθηματικά φορτισμένος μετά την πρόκριση της Κολομβίας επί του Περού.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Χάμες

Ηταν τόσο μεγάλη η ένταση του προημιελικού της Κολομβίας με το Περού τα ξημερώματα του Σαββάτου που ο Χάμες Ροντρίγκες άφησε τα συναισθήματα να τον πλημμυρίσουν μετά το τέλος του ματς.

Ο σταρ της Ρεάλ ξέσπασε σε κλάματα για τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του δείχνοντας μ' αυτόν τον τρόπο το πόσο ήθελε τη διάκριση, ιδιαίτερα μετά από μία μέτρια σεζόν με την ομάδα του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ