33η αγ.: Ο Φέργκιουσον τα έχει... 900

Με γκολ των Μάικλ Κάρικ και Ρόμπιν φαν Πέρσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 της Στόουκ και ο Άλεξ Φέργκιουσον έφτασε τις 900 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Θρίαμβος της Σάντερλαντ στο τοπικό ντέρμπι με την Νιούκαστλ (3-0).

33η αγ.: Ο Φέργκιουσον τα έχει... 900

Τέσσερα λεπτά χρειάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μπει σε θέση οδηγού. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στα καρέ της Στόουκ, ο Μάικλ Κάρικ άνοιξε το σκορ με... πάτημα της μπάλας.

Στο 20ό λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όταν η καρφωτή κεφαλιά του Ρόμπερτ Χουτ πέρασε άουτ, ενώ λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ο Γουέιν Ρούνεϊ άγγιξε το 2-0, αλλά το φάουλ του κατέληξε άουτ.

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 53ο λεπτό (σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων), προτού γράψει το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 67ο (το κέρδισε ο ίδιος από τον Άντι Γουίλκινσον) και φτάσει τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα.

Σε ρυθμούς twitter

# Από το σοβαρό τραυματισμό του Τιμ Κρουλ σημαδεύτηκε το ντέρμπι Νιούκαστλ-Σάντερλαντ. Ο Ολλανδός γκολκίπερ έπαθε εξάρθρωση ώμου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει τους εναπομείναντες αγώνες. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 3-0 και ο Πάολο ντι Κάνιο πανηγύρισε έξαλλα αυτή τη σπουδαία νίκη.

33η αγ.: Ο Φέργκιουσον τα έχει... 900

# Το γκολ του Ρόμπιν φαν Πέρσι πιστοποίησε την 900ή νίκη του Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

# Ο Άντι Γουίλκινσον της Στόουκ δέχθηκε κλωτσιά στο πρόσωπο από τον Χαβιέρ Ερνάντες και αγωνίστηκε με μπανταρισμένο κεφάλι.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής

Άρσεναλ - Νόριτς 3-1

(85' πέν Αρτέτα, 88' Ζιρού, 92' Ποντόλσκι / 56' Τέρνερ)

Άστον Βίλα - Φούλαμ 1-1

(55' Ενζογκμπιά / 66' αυτ. Ντελφ)

Έβερτον - ΚΠΡ 2-0

(40' Γκίμπσον, 56' Ανιτσέμπε)

Ρέντινγκ - Λίβερπουλ 0-0

Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ 1-1

(59' Ραμίρες / 66' Κάρολ)

Νιούκαστλ - Σάντερλαντ 0-3

(27' Σεσενιόν, 74' Τζόνσον, 82' Βόχαν)

Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

(4' Κάρικ, 67' πέν. Φαν Πέρσι)

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ (αναβολή)

Τσέλσι - Τότεναμ (αναβολή)

Γουίγκαν - Σουόνσι (αναβολή)

Διαβάστε εδώ τι έγινε στους αγώνες του Σαββάτου

News 24/7

24MEDIA NETWORK