Κατά του Πέρεθ ο πατέρας του Εζίλ

Ο πατέρας του Μεσούτ Εζίλ δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα ακούστηκαν για την εξωγηπεδική συμπεριφορά του γιου του και έριξε την ευθύνη στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Κατά του Πέρεθ ο πατέρας του Εζίλ

Ένα δημοσίευμα στην Ισπανία την περασμένη εβδομάδα, ήθελε τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει αποκαλέσει "εμμονικό με τις γυναίκες και την νυχτερινή ζωή και καθόλου επαγγελματία" τον Μεσούτ Εζίλ, γεγονός που εκνεύρισε ιδιαίτερα τον πατέρα του Γερμανού άσου, Μουσταφά Εζίλ, ο οποίος μιλώντας στη γερμανική "Bild" αρνήθηκε τα πάντα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Επειδή κάποιος βγάζει πολλά χρήματα αυτό δεν τον καθιστά αυτόματα τίμιο άνθρωπο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι τίμιος άνθρωπος. Ο Μεσούτ είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος τώρα. Και εγώ είμαι ο άπληστος πατέρας που περιμένει μόνο τα πολλά λεφτά. Στημένη επιχείρηση.

Θα υπερασπιστούμε νομικά τους εαυτούς μας. Εάν ο Μεσούτ ζει τέτοια ζωή όπως λένε τότε αναρωτιέμαι γιατί έπαιζε συνεχώς; Θέλουν να τον κατηγορήσουν επειδή οι οπαδοί και μερικοί από τους συμπαίκτες του είναι θυμωμένοι που έφυγε από την ομάδα".

Μένει να δούμε αν τελικά η υπόθεσει θα οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK