Βενγκέρ: "Ισάξιος του Μέσι ο Φαν Πέρσι"

Ισάξιο του Λιονέλ Μέσι θεωρεί ο Αρσέν Βενγκέρ τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι σε μια προσπάθεια να εμψυχώσει τον Ολλανδό στράικερ ενόψει της δύσκολης συνέχειας της ομάδας του αρχής γενομένης την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό.

Βενγκέρ: "Ισάξιος του Μέσι ο Φαν Πέρσι"

Τα 100 τέρματα με τη φανέλα της Άρσεναλ έφτασε το Σάββατο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής σκοράροντας δυο φορές απέναντι στην Μπόλτον δίνοντας την ευκαιρία στον Αρσέν Βενγκέρ να πλέξει το εγκώμιό του.

Ο τεχνικός των “κανονιέρηδων” χαρακτηρίζει τον Φαν Πέρσι ως μη κλασσικό φουνταριστό και θεωρεί την κίνησή του αυτή την στιγμή ως την καλύτερη στον κόσμο.

“Βλέπω ομοιότητες στην κίνηση και την σκέψη του με τον Μέσι” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλσατός. “ Του αρέσει να γυρίζει πίσω αλλά και να προωθείται. Μην με βάζετε όμως να κάνω συγκρίσεις με τον Μέσι . Αν δείτε την κίνησή του γύρω από την περιοχή , είναι ευφυέστατη γιατί έχει και πολύ καλά διαγώνιες κούρσες. Οι επιστροφές του είναι πολύ γρήγορες για το ύψος του. Πάντα πίστευα ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά” κατέληξε.

Ο Φαν Πέρσι έγινε ο 17ος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ που έχει συμπληρώσει 100 και πλέον τέρματα με τη φανέλα των Λονδρέζων. Πρώτο στη σχετική λίστα είναι ο Τιερί Ανρί με 226, ακολουθεί ο Ίαν Ράϊτ με 185 και τρίτος ο Κλιφ Μπαστιν με 178.

News 24/7

24MEDIA NETWORK