Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Κόντε στην Τσέλσι

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της Τσέλσι σύμφωνα με την γερμανική "Bild" και απ' ότι φαίνεται η διοίκηση των "μπλε" έχει ήδη καταλήξει στο διάδοχό του!

Chelsea's manager Antonio Conte gestures from pitch side during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Chelsea, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Friday, May 12, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's manager Antonio Conte gestures from pitch side during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Chelsea, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Friday, May 12, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Αν και η Τσέλσι έβαλε... τέλος στις φήμες περί "διαζυγίου" με τον Αντόνιο Κόντε, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τον Ιταλό τεχνικό για ακόμη δύο σεζόν, για ακόμη μια φορά τρίζει η καρέκλα του. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον Κόντε, ο οποίος έχασε το Community Shield από την Άρσεναλ, ενώ ηττήθηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εντός έδρας με 3-2 από την Μπέρνλι.

Παράλληλα, ο τρόπος που ο Ιταλός έχει χειριστεί το θέμα με τον Ντιέγκο Κόστα έχει εκνευρίσει τη διοίκηση των "μπλε", τον ιδιοκτήτη Ρομάν Αμπράμοβιτς, αλλά και το δεξί του χέρι, την πιο ισχυρή γυναίκα αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο, Μαρίνα Γκρανοβσκάια, γενική διευθύντρια της ομάδας.

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Κόντε στην Τσέλσι

Ο Κόστα αποτελούσε έναν από τους αγαπημένους παίκτης της Μαρίνας και είναι δυσαρεστημένη από τη μεταχείρισή του από τον Ιταλό. Η ίδια ασκεί μεγάλη επιρροή στον Αμπράμοβιτς και σίγουρα θα έχει... μερίδιο ευθύνης σε πιθανή απομάκρυνση του Κόντε.

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Κόντε στην Τσέλσι

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γερμανικής "Bild", οι ώρες του Ιταλού στο τιμόνι της ομάδας είναι μετρημένες, ενώ η Τσέλσι έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του! Αυτός θα είναι ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ως νέος... Γίργκεν Κλοπ.

Ο Τούχελ είναι ελεύθερος και έχει την εμπειρία για να καθίσει στον πάγκο της Τσέλσι, ενώ σύμφωνα με το γερμανικό δημοσίευμα είναι θετικός να αναλάβει τα ηνία. Η δεύτερη εναλλακτική σε περίπτωση που στραβώσει το θέμα του Τούχελ, ακούει στο όνομα Λουίς Ενρίκε, με τον πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα να είναι επίσης ελεύθερος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK