Μένει για άλλον ένα χρόνο ο Λάμπαρντ

Μόνο λίγες ώρες μετά την ηγετική εμφάνισή του στον τελικό του Europa League ο Φρανκ Λάμπαρντ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι.

Μένει για άλλον ένα χρόνο ο Λάμπαρντ

Προφανέστατα η συμφωνία είχε επιτευχθεί πριν από το μεγάλο ματς του Άμστερνταμ. Φρόντισαν πάντως οι "μπλε" να συνδυάσουν την κατάκτηση της δεύτερης ευρωπαϊκής κούπας σε ισάριθμες σεζόν με την ανακοίνωση της παραμονής του για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη.

Μυρίζει... Ζοζέ Μουρίνιο η επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγλο χαφ. Ήταν ο Πορτογάλος προπονητής, σύμφωνα με την πληροφόρηση των αγγλικών μέσων, αυτός που ζήτησε την παραμονή του αρχισκόρερ των "μπλε" στο ρόστερ. Εξ ου και η στροφή 180ο μοιρών που έγινε μέσα σε λίγες εβδομάδες.

" Συζητούσαμε από το τέλος της περασμένης χρονιάς και οι κουβέντες μας είχαν αίσια έκβαση. Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την παραμονή του", ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της Τσέλσι, Ρον Γκούρλεϊ.

" Όλοι ξέρουν ότι πάντα είχαν σαν όνειρο να παραμείνω στην Τσέλσι. Ευχαριστώ τον κ.Αμπράμοβιτς που έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα. Λατρεύω το σύλλογο, τα στελέχη, τους παίκτες και ιδίως τους οπαδούς που μου έχουν συμπεριφερθεί φανταστικά από την ημέρα που ήρθα", τόνισε ο Λάμπαρντ.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Λάμπαρντ θα συμπληρώσει 13 χρόνια στην Τσέλσι, έχοντας μέχρι τώρα κατακτήσει το Champions και το Europa League, τρία πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και δύο λιγκ καπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK