Μέσω Μέντες... φουλάρει η Τσέλσι για Γκριζμάν

Η Τσέλσι θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Αντουάν Γκριζμάν και φαίνεται πως ο διάσημος μάνατζερ Χόρχε Μέντες, εμπλέκεται στην υπόθεση, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Μέσω Μέντες... φουλάρει η Τσέλσι για Γκριζμάν

Στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης της Τσέλσι ενόψει της νέα σεζόν, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ήδη προσθέσει στο μπλοκάκι του ονόματα διαφόρων παικτών οι οποίοι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του.

Ένας εξ' αυτών είναι και ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης Αντουάν Γκριζμάν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού μέσου "El Confidential", οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, ωστόσο υπάρχει και ένα πρόσωπο που λειτουργεί ως μεσολαβητής. Αυτός δεν είναι άλλος, από τον πασίγνωστο μάνατζερ Χόρχε Μέντες.

Οι διασυνδέσεις του Πορτογάλου ατζέντη τόσο με τον Μουρίνιο όσο και με την πλευρά της Ατλέτικο, παίζουν σημαντικό ρόλο ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Σχετικά με το συμβόλαιο του Γκριζμάν, αναφέρεται πως υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 65.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο αν το καταθέσουν οι "μπλε" μπορούν να αποσπάσουν την υπογραφή του Γάλλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK