Μουρίνιο: "Δεν φταίω ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες μου για τα αποτελέσματα"

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης μετά την ήττα από την Έβερτον με 3-1 αποποιήθηκε των ευθυνών του για το άσχημο ξεκίνημα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

Μουρίνιο: "Δεν φταίω ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες μου για τα αποτελέσματα"
© GETTY IMAGES

Ένα ηλεκτροσόκ χρειαζόταν η Τσέλσι για να καταγράψει επιτέλους μία καλή εμφάνιση, αντ' αυτού όμως ο Στίβεν Νέισμιθ εξέθεσε ανεπανόρθωτα την αμυντική της λειτουργία και με τρία γκολ χάρισε στην Έβερτον τη νίκη ( 3-1) στο "Γκούντισον Παρκ".

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των "μπλε" Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε:

"Είμαι πρωταθλητής, οι παίκτες μου είναι πρωταθλητές. Ο τρόπος που παίζουμε δεν είναι τόσο άσχημος όσο τα αποτελέσματα, αλλά σε κάθε παιχνίδι κάτι πάει στραβά. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι τα αποτελέσματα.

Δεν κατηγορώ του παίκτες μου και επίσης δεν κατηγορώ εμένα. Δεν δέχομαι τα αποτελέσματα. Είμαι υπεύθυνος για την ομάδα, δεν είμαι όμως χαρούμενος με την κατάσταση και τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να είμαι κατά των παικτών.

Δεν αισθάνομαι πίεση. Τα αποτελέσματα βέβαια αυτά είναι τα χειρότερα στην καριέρα μου. Θα ανταπεξέλθουμε".

Να σημειώσουμε τέλος πως κατά τη διάρκεια του αγώνα στο "Γκούντισον Παρκ" οι οπαδοί της Έβερτον τραγουδούσαν "θα απολυθείς αύριο το πρωί" για τον Ζοζέ Μουρίνιο!

Διαβάστε ακόμη:

5η αγ.: Νέισμιθ-Τσέλσι... 3-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK