Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 0-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Τσέλσι στο ανιαρό ντέρμπι, το οποίο σημαδεύτηκε από τη συμμετοχή του Γουέιν Ρούνεϊ κόντρα στην ομάδα που επιθυμεί να τον αποκτήσει και την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στο "Ολντ Τράφορντ" για αγώνα επιπέδου Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 0-0

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πρέσινγκ, υποψίες ευκαιρίων και πολύ τρέξιμο περιελάμβανε το πρώτο ημίχρονο του... ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι. Αναμφίβολα περισσότερο ενδιαφέρον είχαν τα συνθήματα που αντήλλαζαν οι φίλοι των δύο ομάδων, καθώς υπήρχε ποικιλία και δύο βασικοί αποδέκτες (Γουέιν Ρούνεϊ - Ζοζέ Μουρίνιο).

ο "Special One" δεν ήταν, εν προκειμένω, και τόσο... Special, αφού παρέταξε το σύλλογο του Λονδίνου με "καθαρό" φορ τον Αντρέ Σίρλε, ο οποίος έφερε αυτό το ρόλο όταν αγωνιζόταν στην Μάιντς, όχι όμως και την περασμένη διετία που έβγαζε το... ψωμί του στην Λεβερκούζεν, παίζοντας στα άκρα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 0-0
JASON CAIRNDUFF

Ο ίδιος, φρενήρης, ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η μπάλα άλλαζε περιοχή με μεγάλη συχνότητα, αλλά οι παίκτες των δύο ομάδων, εν αντιθέσει με την ταχύτητα, δεν πήραν καλό βαθμό στην τελική πάσα και τα σουτ. Ειδικά οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να καλύψουν με τίποτα το μεγάλο κενό μεταξύ του Μάικλ Κάρικ και του θετικότατου Ρούνεϊ.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, ανέβασαν την απόδοσή τους μόλις ο Φερνάντο Τόρες αντικατέστησε το μετριότατο Κέβιν ντε Μπρούινε, ωστόσο δεν δημιούργησαν ούτε μία τελική προσπάθεια στο τελευταίο ημίωρο. Δεν είχαν, πάντως, να ζηλέψουν κάτι από τους παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες, αφού με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Ρούνεϊ και άλλο ένα του ανούσιου Ρόμπιν φαν Πέρσι που κόντραρε στα σώματα, δεν απείλησαν...

Σε ρυθμούς twitter

# Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ανίκητη και στα εννέα ντέρμπι με την Τσέλσι που έχουν διεξαχθεί ημέρα Δευτέρα (έξι νίκες - τρεις ισοπαλίες)

# Για μόλις τέταρτη φορά στην ιστορία της Premier League, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ. Είχαν πράξει αναλόγως τον Απρίλιο του 1995, τον Δεκέμβριο του 1998 και τον Μάιο του 2007.

# Ο Ράιαν Γκιγκς αγωνίστηκε κόντρα στην Τσέλσι για 50ή φορά στη μυθική καριέρα του.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Βαλένσια (67' Γιανγκ), Κάρικ, Κλέβερλι, Γουέλμπεκ (78' Γκιγκς), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Ντε Μπρούινε (59' Τόρες), Οσκάρ, Αζάρ (93' Αθπιλικουέτα), Σίρλε (87' Μίκελ).

Θυμηθείτε τι έγινε στους αγώνες του Σαββάτου και της Κυριακής

News 24/7

24MEDIA NETWORK