Ρότζερς: "Δύο λεωφορεία η Τσέλσι". Μουρίνιο: "Ποιες καθυστερήσεις;"

Μπορεί οι δύο προπονητές να γνωρίζονται για μια δεκαετία, να συνεργάστηκαν για τρία χρόνια στην Τσέλσι, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Μπρένταν Ρότζερς να "επιτεθεί" στον Πορτογάλο και τις τακτικές του.

Ρότζερς: "Δύο λεωφορεία η Τσέλσι". Μουρίνιο: "Ποιες καθυστερήσεις;"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε λέγοντας πως "νίκησε η καλύτερη ομάδα, αυτή που άξιζε να νικήσει". Όταν τον ρώτησαν για την "αμυντική εμφάνιση", ο Πορτογάλος δήλωσε "λίγο μπερδεμένος απ'το τι χαρακτηρίζουν αμυντική εμφάνιση οι δημοσιογράφοι".

Ο Μπρένταν Ρότζερς βέβαια είχε διαφορετική άποψη και ένα "καρφί" για τον άνθρωπο που του έδωσε την πρώτη του δουλειά σε μεγάλο σύλλογο το 2004: "Έπαιξαν πολύ χαμηλά. Σήμερα είχαν παρκάρει δύο λεωφορεία, όχι μόνο ένα. Δεν είναι δύσκολο να δώσεις οδηγίες για δέκα παίκτες μέσα στη μεγάλη περιοχή".

Ρότζερς: "Δύο λεωφορεία η Τσέλσι". Μουρίνιο: "Ποιες καθυστερήσεις;"

Ο Μουρίνιο συνέχισε να πιστεύει πως η ομάδα του δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο, αλλά παρόλα αυτά θεωρεί πετυχημένη τη φετινή παρουσία της Τσέλσι στο πρωτάθλημα: "Ήταν μια καλή σεζόν για εμάς, υπήρξε πρόοδος σε πολλούς τομείς. Τώρα πρωταθλήτρια μπορεί να είναι μόνο μία και θα είναι η Σίτι ή η Λίβερπουλ. Οπότε, δεν έχουμε κάτι για να πανηγυρίσουμε, αλλά μπορούμε να πούμε πως τερματίσαμε 3οι και νικήσαμε δύο φορές τους πρωταθλητές." Η Τσέλσι βέβαια ήταν 3η και την περσινή σεζόν, χωρίς τον Πορτογάλο στον πάγκο και χωρίς τις φετινές προσθήκες αξίας 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ρότζερς είπε οι δυο τους δεν είχαν χειραψία μετά το τέλος του αγώνα και πως η Τσέλσι έκανε καθυστερήσεις απ'το πρώτο σφύριγμα. Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε για το ίδιο θέμα δήλωσε άγνοια: "Καθυστερήσεις; Τι είναι αυτό;"

Ο Ιρλανδός προπονητής της Λίβερπουλ είχε ένα ακόμα "καρφί" για τον Πορτογάλο, λέγοντας πως "μας προετοίμασαν για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας. Μακρινές μπαλιές, μακρινά πλάγια άουτ, παίκτες πίσω απ'την μπάλα." Ήταν λογικό να ερωτηθεί για το αν θα έπαιζε ποτέ σαν την Τσέλσι και ήταν απολύτως ξεκάθαρος: "Εσείς τι πιστεύετε; Είναι το ακριβώς αντίθετο απ'αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εμείς. Ο Ζοσέ θα μου δείξει το βιογραφικό του και θα μου πει πως αποδίδει, αλλά εμένα μ'αρέσει να έχουμε την πρωτοβουλία."

Τέλος, ο Ρότζερς κάλυψε απόλυτα τον Τζέραρντ για το τραγικό λάθος του: "Ο Τζέραρντ έχει σηκώσει αυτήν την ομάδα τόσες φορές, απλώς ήταν πολύ άτυχος. Έκανε ο,τι ήταν δυνατόν, καμία κατηγορία εις βάρος του".

Διαβάστε ακόμη

Λίβερπουλ-Τσέλσι 0-2

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Μουρίνιο (VIDEO)

Το live της αναμέτρησης

Το άγαλμα του Μόγες στο... Άνφιλντ (PHOTO)

Πανικός στο "Άνφιλντ" από τους φίλους της Λίβερπουλ

Παίκτης της χρονιάς ο Σουάρες - απούσα από την εκδήλωση η Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK