Ο Φελαϊνί κουτούλησε τον Σόκρος

Ο MVP της φετινής Έβερτον, Μαρουάν Φελαΐνί, χτύπησε με κεφαλιά αλά... Ζινεντίν Ζιντάν τον Ράιαν Σόκρος κατά την εκτέλεση ενός κόρνερ στον αγώνα με τη Στόουκ, ενέργεια η οποία πέρασε απαρατήρητη από τους διαιτητές.

Ο Φελαϊνί κουτούλησε τον Σόκρος

Στο 76ο λεπτό της συνάντησης του "Μπριτάνια" (όπου οι 2 ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1), τα "ζαχαρωτά" είχαν κερδίσει ένα κόρνερ από δεξιά, με τον Άγγλο στόπερ να μαρκάρει τον εξαιρετικό Βέλγο κεφαλοσφαιριστή. Για να αποφύγει το μαρκάρισμα, ο Φελαΐνί χαμήλωσε το κεφάλι του και χτύπησε με αυτό και το... πλούσιο μαλλί του τον αντίπαλο στόπερ, ο οποίος έπεσε στο έδαφος την ώρα που εξελισσόταν η φάση.

Το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από τους διαιτητές της αναμέτρησης, ωστόσο ο τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες, κάλεσε την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να εξετάσει το βίντεο και να τιμωρήσει παραδειγματικά τον παίκτη του.

"Δικαιούται να τιμωρηθεί. Το είδα. Ήταν απαράδεκτο πράγμα και περιμένω να τιμωρηθεί. Είναι θέμα της FA. Του είπα ότι δεν το δέχομαι και ό,τι και να συμβεί σε εκείνον και σε εμάς, θα το αξίζουμε", τόνισε ο έμπειρος προπονητής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK