Ξανά συμπαίκτης με τον Καραγκούνη ο Μπόατενγκ

Ποδοσφαιριστής της Φούλαμ είναι και επίσημα από το βράδυ της Δευτέρας ο Ντέρεκ Μπόατενγκ. Ο Γκανέζος διεθνής θα βρει τον Γιώργο Καραγκούνη στο "Κρέιβεν Κότατζ", δέκα περίπου χρόνια μετά την αποχώρησή τους από τον Παναθηναϊκό.

Ξανά συμπαίκτης με τον Καραγκούνη ο Μπόατενγκ

Το ενδιαφέρον του Μάρτιν Γιολ για τον 29χρονο μέσο ήταν γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα. Πέρυσι το καλοκαίρι προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να τον αποκτήσει δανεικό από την Ντνίπρο, τώρα όμως, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε.

Η Φούλαμ θα καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 2 εκ. ευρώ για έναν παίκτη που όταν αποκτήθηκε από την Ντνίπρο (το 2011) κόστιζε περισσότερο από 4 εκ, αλλά δεν μπόρεσε να αποδείξει την αξία του.

Στην πολυετή καριέρα του, ο Ντέρεκ Μπόατενγκ έχει αγωνιστεί σε Ελλάδα (Καλαμάτα, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ), Σουηδία (ΑΪΚ), Ισραήλ (Μπεϊτάρ), Γερμανία (Κολονία) και Ισπανία (Χετάφε), προτού μετακομίσει στην Ντνίπρο.

Αυτή τη στιγμή ο 29χρονος βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι με την εθνική ομάδα της Γκάνας, η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασίας για το Αφρικανικό Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής που ξεκινάει στις 19 Ιανουαρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK