Ανακοινώθηκε από Φούλαμ ο Μήτρογλου

Παίκτης της Φούλαμ για τα επόμενα 4,5 χρόνια είναι ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με την ομάδα του Λονδίνου.

Ανακοινώθηκε από Φούλαμ ο Μήτρογλου

Ο Ελληνας στράικερ πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και έβαλε την υπογραφή σ' ένα συμβόλαιο που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 10.000.000 ευρώ (και περισσότερο) αφού οι ετήσιες αποδοχές ανέρχονται στα 2.500.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 15.200.000 ευρώ από την πώληση του πρώτου σκόρερ του, χρήματα αν μην τι άλλο πολύ σημαντικά για δεδομένα ελληνικού συλλόγου.

Πλέον ο Μήτρογλου, με το νούμερο 18 στην πλάτη, τίθεται στη διάθεση του Ρενέ Μοϊλεστέιν για τις επίσημες υποχρεώσεις της Φούλαμ στο αγγλικό πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και αρχίζει την προσπάθεια για την καθιέρωση σ' ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα του κόσμου.

Αρωγός σ' αυτήν του την προσπάθεια θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, ο έτερος Έλληνας της Φούλαμ ο οποίος θα επιχειρήσει να βοηθήσει τον πρώην στράικερ του Ολυμπιακού να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις απαιτήσεις της νέας ομάδας του.

Η ανακοίνωση

" Η Φούλαμ στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Έλληνα διεθνή Κωνσταντίνου Μήτρογλου για 4,5 χρόνια για μη ανακοινώσιμο ποσό, με τον ποδοσφαιριστή να μένει στο 'Κρέιβεν Κότατζ' μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο 25χρονος επιθετικός φτάνει στο Δυτικό Λονδίνο από τον Ολυμπιακό, όπου σημείωσε 14 γκολ στη φετινή Super League, καθιστώντας τον αρχισκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Μήτρογλου άρχισε την καριέρα του στη Γερμανία πριν μετακινηθεί στον Ολυμπιακό το 2007, όπου πραγματοποίησε 148 εμφανίσεις και σημείωσε 62 τέρματα, σε 6 σεζόν. Βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και ένα σούπερ καπ.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Μήτρογλου σημείωσε 8 τέρματα σε 28 εμφανίσεις με τη χώρα του. Σκόραρε 3 κρίσιμα τέρματα στα μπαράζ της Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στη νίκη επί της Ρουμανίας τον περασμένο Νοέμβριο, στέλνοντας τη χώρα του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο Μήτρογλου έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας παίκτης που πέτυχε χατ τρικ στο Champions League, σημειώνοντας και τα 3 τέρματα στη φετινή εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Άντερλεχτ στη φάση των ομίλων".

Η ανακοίνωση της μεταγραφής συνοδεύτηκε από δηλώσεις του διεθνούς επιθετικού, στις οποίες τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Premier League και ειδικά στη Φούλαμ, η οποία είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στο πρωτάθλημα. Είμαι εδώ γιατί θέλω να εκπληρώσω τους στόχους του συλλόγου και να τον βοηθήσω. Με κολάκευσε το γεγονός ότι με ήθελαν τόσο πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης που θα δουλέψω με τον Ρενέ Μοϊλενστέιν. Γνωρίζω ότι διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στο ποδόσφαιρο. Μου εξήγησε πώς δουλεύει και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Μίλησα παράλληλα με τον Γιώργο προτού έρθω και μου είπε τα καλύτερα για τη Φούλαμ".

Η δήλωση του Κώστα Μήτρογλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά τα μαγικά χρόνια στην ομάδα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που με στήριζε σε κάθε λεπτό της καριέρας μου και πίστευε σε μένα. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που σεβάστηκε την επιθυμία μου να παίξω στην Premier League.

Εύχομαι σε όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια στην οποία ανήκω, επιτυχίες, χαρές και τίτλους!"

Διαβάστε ακόμη

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Ανακοινώθηκε από Φούλαμ ο Μήτρογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK