Αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Λίβερπουλ ο Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο με πολύ υψηλότερες απολαβές. Φανερά απογοητευμένος από τον αποκλεισμό των "κόκκινων" από τη συνέχεια του Champions League ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Λίβερπουλ ο Στέρλινγκ

Οι "κόκκινοι" πρόσφεραν στον Άγγλο διεθνή πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 4.500.000 ευρώ, όμως ο Στέρλινγκ απάντησε αρνητικά, καθώς σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα στόχος του είναι την επόμενη χρονιά να αγωνίζεται και πάλι στο Champions League.

Ο ίδιος είναι αρκετά απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και σημαντικό ρόλο στην απόφαση του αναμένεται να παίξει η συμμετοχή ή όχι της Λίβερπουλ στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουκ πάντως δεν πρόκειται να τα παρατήσουν, καθώς θεωρούν πως ο Στέρλινγκ μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας τα επόμενα χρόνια και θα επανέλθουν με καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Το υπάρχον συμβόλαιο λήγει σε 2 χρόνια, ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη αυτή τη στιγμή ανέρχονται στα 1.500.000 ευρώ το χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK