Φιλική "εξάρα" της Λίβερπουλ επί της μικτής Μαλαισίας

Γκολ και θέαμα χόρτασαν οι 80.000 θεατές που παρακολούθησαν το φιλικό αγώνα μεταξύ της Λίβερπουλ και μίας μικτής ομάδας της Μαλαισίας.

Φιλική "εξάρα" της Λίβερπουλ επί της μικτής Μαλαισίας

Οι "ρεντς", που ξεκίνησαν την ασιατική περιοδεία τους πριν από τρεις ημέρες, επιβλήθηκαν 6-3 των γηπεδούχων, πιάνοντας σπουδαία απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο νεοαποκτηθείς Τσάρλι Άνταμ άνοιξε το σκορ στο 27' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ δύο λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Ραχίμ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Κένι Νταλγκλίς παρέταξε με 11 διαφορετικά πρόσωπα την ομάδα του και δεν άργησε να δικαιωθεί.

Στο 68' (με κοντινό πλασέ, έπειτα από σύγχυση στα καρέ της Μαλαισίας) και το 70' (με δυνατό εξωτερικό πλασέ), ο Ενγκόγκ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Λίβερπουλ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Μάξι Ροντρίγκες έκανε το 1-4, έπειτα από ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του.

Ο "χορός" των γκολ συνεχίστηκε, αυτή τη φορά από πλευράς γηπεδούχων. Με δύο προσωπικά τέρματα στο 79' και το 82', ο Σάλι μείωσε για την εθνική Μαλαισίας, πριν αναλάβουν δράση στις καθυστερήσεις οι Μάξι Ροντρίγκες (με κοντινή κεφαλιά στο 91') και Κάουτ (με κοντινό εξωτερικό πλασέ στο 94').

" Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας. Βρισκόμαστε στο πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας και οι παίκτες δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Ήταν ένα καλό ματς και η ομάδα της Μαλαισίας αρκετά επιθετική. Μπορεί να δεχθήκαμε τρία γκολ, ωστόσο ούτως ή άλλως γνωρίζαμε πως πρέπει να εργαστούμε σκληρά στην αμυντική λειτουργία μας, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της σεζόν", δήλωσε μετά το φιλικό ο βοηθός προπονητή της Λίβερπουλ Στιβ Κλαρκ.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες, μία άλλη αγγλική ομάδα, η Άρσεναλ, φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τη μικτή ομάδα της Μαλαισίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK