Νέες "πικάντικες" αποκαλύψεις για Μπαλοτέλι!

Η Γαλλίδα, Εγκλαντίν Φλορ Αγκιλάρ αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως κοιμήθηκε με τον επιθετικό της Λίβερπουλ Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον Ιταλό απίστευτο στις σεξουαλικές του επιδόσεις και πολύ καλύτερο από τον Άσλεϊ Κόουλ! Διαβάστε τα όσα δήλωσε.

Νέες "πικάντικες" αποκαλύψεις για Μπαλοτέλι!

Μόλις ένα μήνα έχει στο Λίβερπουλ ο Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά έχει ήδη καταφέρει να κάνει την παρουσία του στο Νησί κάτι παραπάνω από αισθητή με τα κατορθώματά του.

Το μοντέλο Εγκλαντίν Φλορ Αγκιλάρ, προχώρησε σε "ζουμερές" αποκαλύψεις όσον αφορά τη σχέση της με τον Ιταλό επιθετικό της Λίβερπουλ. Η Γαλλίδα πέρασε ένα βράδυ με τον Μπαλοτέλι, ενώ δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει αποπλανήσει, καθώς στο παρελθόν είχε σχέση με τον Άσλεϊ Κόουλ της Ρόμα και τον Σαίντο Μπεραχίνο της Γουέστ Μπρομ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια κανείς από αυτούς δεν φτάνει τον Μάριο Μπαλοτέλι στις... σεξουαλικές επιδόσεις! Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην ισπανική " La Prensa":

"Ο Μάριο είναι καλά... εξοπλισμένος. Αληθινός Ιταλός επιβήτορας. Είναι δύο φορές ο παίκτης που είναι στο χορτάρι, όταν είναι στο κρεβάτι. Η Λίβερπουλ δεν πρέπει να ανησυχεί.

Νέες "πικάντικες" αποκαλύψεις για Μπαλοτέλι!

Μου είπε πως του άρεσαν οι φωτογραφίες μου και ανταλλάξαμε μηνύματα μέσω τηλεφώνου, αλλά ήταν αρκετά προσεκτικός. Τελικά, μου ζήτησε να πάμε μαζί σε ένα ξενοδοχείο. Πήγα και αρχίσαμε να μιλάμε. Με ρώτησε αν είχα πάει με άλλον ποδοσφαιριστή. Είπα ναι, αλλά δεν του αποκάλυψα ονόματα.

Στη συνέχεια με ρώτησε τι περίμενα από τον ίδιο και του είπα, γνωρίζοντας τη φήμη του, ότι θα με έριχνε στο κρεβάτι. Άρχισε να προσποιείται πως τον πήρε ο ύπνος. Μου ζήτησε να του δώσω ένα φιλί για καληνύχτα και μετά ακολούθησαν άλλα...

Ήταν πολύ καλό. Ήξερε ακριβώς τι έκανε και ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου. Αν ο Μάριο ήταν καλύτερος από τον Κόουλ; Ο Μπαλοτέλι ήταν 1.000.000 φορές καλύτερος από όποιον άλλο ποδοσφαιριστή έχω πάει".

Mάλιστα, το Σάββατο (27/9) η Αγκιλάρ ανέβασε στο twitter της μια φωτογραφία με την ίδια να παρακολουθεί το ματς της Λίβερπουλ με την Έβερτον και φυσικά τον Μάριο Μπαλοτέλι:

Νέες "πικάντικες" αποκαλύψεις για Μπαλοτέλι!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μπαλοτέλι εισπνέει ήλιο και φωνάζει "Λίβερπουλ" (VIDEO)

Ροζ σκάνδαλο με Μπαλοτέλι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK