Ο Γκρούγιτς η πρώτη μεταγραφή του Κλοπ στη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την Τετάρτη (6/1) την απόκτηση του 19χρονου Σέρβου, Μάρκο Γκρούγιτς, ο οποίος θα παραμείνει στον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Ο Γκρούγιτς η πρώτη μεταγραφή του Κλοπ στη Λίβερπουλ

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι από την Τετάρτη (6/1) ο Μάρκο Γκρούγιτς, με τους "κόκκινους" να προχωρούν στη σχετική ανακοίνωση.

Ο 19χρονος Σέρβος θα παραμείνει στον Ερυθρό Αστέρα με τη μορφή δανεισμού και θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι στην ομάδα του Κλοπ. Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή του Γερμανού τεχνικού στο διάστημα της παρουσίας του στη Λίβερπουλ.

"Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος που είμαι εδώ και είμαι μέλος της Λίβερπουλ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίξω στο Άνφιλντ και να προπονηθώ στο Melwood. Σκεφτόμουν την πρόοδό μου την επόμενη σεζόν και αποφάσισα πως θα ήταν καλό για εμένα να έρθω εδώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Θέλω να παίξω μπροστά σε ένα κοινό από τα πιο... θορυβώδη στην Ευρώπη στο Άνφιλντ. Μου αρέσει επίσης και η ατμόσφαιρα στα άλλα γήπεδα, το κοινό είναι πολύ καλό. Μου αρέσει να παίζω υπό πίεση και γι'αυτό ήρθα εδώ", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γκρούγιτς ως μέλος του βρετανικού συλλόγου.

Δείτε τον εν δράσει:

News 24/7

24MEDIA NETWORK