Ρατσιστική επίθεση μέσω twitter στον Μπαλοτέλι

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης μέσω twitter έπεσε ο Μάριο Μπαλοτέλι, με αφορμή το "τιτίβισμά" του σχετικά με τη νέα ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Λέστερ το μεσημέρι της Κυριακής (21/9).

Ρατσιστική επίθεση μέσω twitter στον Μπαλοτέλι
PHOTOGRAPH: MICHAEL ZEMANEK/BPI/

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Μάριο Μπαλοτέλι σχολίασε το νέο στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League με αντίπαλο αυτή τη φορά τη νεοφώτιστη Λέστερ. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, έγραψε χαρακτηριστικά: "Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... LOL".

Το "τιτίβισμά" του ακολούθησαν μια σειρά από υβριστικά και ρατσιστικά μηνύματα, ανάμεσα στα οποία βρέθηκε και ένα το οποίο ανέφερε: "Γ@@$... Μάριο, γ@@@...ε Νιγηριανέ. Πήγαινε να φας μερικές μπανάνες και να κολλήσεις Έμπολα, βρώμικη μαϊμού". Λίγα λεπτά αργότερα, ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μάριο Μπαλοτέλι πέφτει θύμα ρατσιστικής επίθεσης, καθώς τον περασμένο Μάιο είχε αποδοκιμαστεί από Ιταλούς φιλάθλους κατά τη διάρκεια της προπόνησης πριν από το Μουντιάλ και είχε γίνει αποδέκτης ρατσιστικών συμπεριφορών κατά τη θητεία του στην Ίντερ και πιο πρόσφατα της Μίλαν.

Δείτε το tweet που άναψε "φωτιές" στις τάξεις της Γιουνάιτεντ:

Διαβάστε ακόμη:

"Πάρτι" στο twitter για το νέο κάζο της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK