Σουάρες: "Αρχηγός μόνο ο Τζέραρντ"

Ο Λουίς Σουάρες φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι με την Τότεναμ δεδομένης της απουσίας του Στίβεν Τζέραρντ, ωστόσο όπως δήλωσε, αρχηγός για τη Λίβερπουλ είναι μόνο ένας.

Σουάρες: "Αρχηγός μόνο ο Τζέραρντ"

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα απουσιάσει για τις επόμενες 5 εβδομάδες από τη Λίβερπουλ, αφήνοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον πιο φορμαρισμένο παίχτη της ομάδας για τη φετινή σεζόν, Λουίς Σουάρες, ο οποίος έφτασε τα 17 γκολ και τις 11 ασίστ σε 11 αναμετρήσεις.

Ωστόσο, παρά τα 2 τέρματα που σημείωσε στο 5-0 επί της Τότεναμ μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", ο Ουρουγουανός επεσήμανε πως το περιβραχιόνιο του αρχηγού δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά στον Τζέραρντ.

Συγκεκριμένα, μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τα "σπιρούνια" δήλωσε: "Για μένα δεν έκανε τη διαφορά το περιβραχιόνιο, γιατί ο μόνος αρχηγός εδώ είναι ο Στίβι (Τζέραρντ). Παίξαμε καλά και αυτό είναι που μετράει, περισσότερο από το να είσαι αρχηγός. Προσπαθώ να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο. Είμαι επιθετικός και προσπαθώ να σκοράρω, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι η εμφάνιση της ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK