Συμφωνία Μίλαν-Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι

Λίβερπουλ και Μίλαν έχουν φτάσει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι με ένα ποσό που θα φτάνει τα 20.000.000 ευρώ. Ο Μπαλοτέλι χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο "Μιλανέλο" και ετοιμάζει τις βαλίτσες του με προορισμό το Νησί.

Συμφωνία Μίλαν-Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ετοιμάζεται να ξαναγίνει κάτοικος Νησιού. Η Λίβερπουλ έφτασε σε συμφωνία με τη Μίλαν για τη μεταγραφή του Ιταλού επιθετικού με ένα ποσό που θα φτάνει τα 20.000.000 ευρώ. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο Μπαλοτέλι φαίνεται να έχει ζητήσει περίπου 150.000 ευρώ τη βδομάδα, τα οποία είναι διατεθειμένοι να του δώσουν οι "κόκκινοι" προκειμένου να κλείσει το deal.

Αν και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Μπρένταν Ρότζερς είχε απορρίψει κατηγορηματικά την περίπτωση του τρελοΜάριο πριν από περίπου ένα μήνα, τελικά απ' ότι φαίνεται οι ελλείψεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας του, του άλλαξαν τα "μυαλά".

Συμφωνία Μίλαν-Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι

Η μεταγραφή είναι σχεδόν κλεισμένη και το μόνο που απομένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Πάντως το μεσημέρι της Πέμπτης (21/8), ο Μπαλοτέλι παραδέχθηκε σε ρεπόρτερ του "Sky Italia" πως είναι η τελευταία του μέρα στο Μιλανέλο κι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Η Λίβερπουλ άλλωστε θέλει να έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (22/8) προκειμένου να προλάβει να δηλώσει τον παίκτη για το ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι που είναι τη Δευτέρα (25/8). Οι φανέλες με το όνομα του Ιταλού έχουν ήδη αρχίσει να τυπώνονται στις μπουτίκ της πόλης:

Ο Μπαλοτέλι έτσι όχι μόνο θα επιστρέψει στην Premier League μετά από 2 χρόνια παρουσίας του στη Μίλαν, αλλά θα κάνει και ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Στη Σίτι αγωνίστηκε τρεις σεζόν (2010-13) σκοράροντας συνολικά 30 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ τη διετία του στο Μιλάνο, με τη φανέλα των "ροσονέρι" αγωνίστηκε σε 54 ματς, πετυχαίνοντας 30 τέρματα.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ήδη έχουν αρχίσει να ονειρεύονται στιγμές σαν κι αυτές του Μπαλοτέλι:

Διαβάστε ακόμη:

Η εξομολόγηση του Μουρίνιο για Μπαλοτέλι (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK