Τελειώνει του Μάρκοβιτς στη Λίβερπουλ

Κοντά στην απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς φαίνεται να είναι η Λίβερπουλ η οποία κατέθεσε πρόταση ύψους τριάντα ενός εκατομμυρίων ευρώ στην Μπενφίκα. Διαβάστε αναλυτικά.

Τελειώνει του Μάρκοβιτς στη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς σύμφωνα με πορτογαλικά και αγγλικά δημοσιεύματα. Οι "κόκκινοι" έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 31.000.000 ευρώ, όση δηλαδή είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη και αναμένουν πλέον τη θετική απάντηση της Μπενφίκα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Μάρκοβιτς αποτελεί ένα από τα ταλέντα της Σερβίας που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Ο εικοσάχρονος εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία θα είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ μετά τους Ρίκι Λάμπερτ,Άνταμ Λαλάνα και Εμρέ Καν. Ο Σέρβος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας, ενώ η αγγλική ομάδα σκοπεύει να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιό του που θα φτάνει τα 45.000.000 ευρώ!

Η Μπενφίκα, από το ποσό που θα δώσει η Λίβερπουλ θα πάρει τα μισά χρήματα καθώς οι "αετοί" κατέχουν μόνο το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Η μεταγραφή του Σέρβου βάζει τέλος στις φήμες που είχαν δημιουργηθεί για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Αλέξις Σάντσεζ μιας και ο τελευταίος φαίνεται να προτιμά την Άρσεναλ ή την Γιουβέντους ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ερχομός του ,επίσης, ουσιαστικά αφήνει ελεύθερο το πεδίο και για την αποχώρηση του Λουίς Σουάρεζ από το "Άνφιλντ" για την Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK