Νέα επίθεση του Μαντσίνι στον Χαρτ

Νέα επίθεση εναντίον του Τζο Χαρτ φέρεται να εξαπέλυσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι κορυφής της Premier League, χρεώνοντας στον Άγγλο τερματοφύλακα το νικητήριο τέρμα των "κόκκινων διαβόλων".

Νέα επίθεση του Μαντσίνι στον Χαρτ

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ιταλός τεχνικός όρμηξε στα αποδυτήρια των πρωταθλητών Αγγλίας μετά το τέλος της αναμέτρησης και απευθύνθηκε στον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής Αγγλίας, λέγοντάς του "είναι δικό σου το λάθος".

Ο προπονητής των "πολιτών" αναφέρθηκε στην απόφαση του Χαρτ να μην κρατήσει τον Κάρλος Τέβες ως 4ο μέλος του τείχους, για το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Ρόμπιν φαν Πέρσι. Ο Αργεντινός επιθετικός έφυγε, άφησε κενό, το οποίο σημάδεψε ο Ολλανδός άσος και μετά από κόντρα στο τείχος, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα στο 91ο λεπτό του ντέρμπι.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαντσίνι επιτίθεται στον τερματοφύλακά του. Είχε προηγηθεί η απάντηση του Ιταλού στις δηλώσεις του Χαρτ μετά την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, όταν η Σίτι έχασε προβάδισμα μέσα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" στα τελευταία λεπτά της συνάντησης. Ο Χαρτ είχε δηλώσει πως "πρέπει να κατηγορούμε τους εαυτούς μας" και ο Μαντσίνι απάντησε πως "μόνο εγώ μπορώ να κριτικάρω".

Διαβάστε ακόμα

Επίθεση Μαντσίνι σε Χαρτ

Κοστακούρτα: "Μαλ... ο Μαντσίνι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK