Σε απολογία ο Τέβες, κίνδυνος για νέα τιμωρία

Το θέμα της τιμωρίας του Κάρλος Τέβες δεν θα τελειώσει τόσο απλά για τον ίδιο και τη Μάντσεστερ Σίτι. Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας ανακοίνωσε πως ο Αργεντινός θα τεθεί αντιμέτωπος με πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπονται από την παραβίαση του μεταξύ τους συμβολαίου.

Σε απολογία ο Τέβες, κίνδυνος για νέα τιμωρία

"Ο σύλλογος έχει διεξάγει έρευνα για τα γεγονότα τις 27ης Σεπτεμβρίου στην Αλιάνζ Αρίνα. Ο σύλλογος έχει φθάσει σε ένα σημείο της έρευνας, όπου υπάρχει μία περίπτωση για τον Κάρλος Τέβες για να απαντήσει για παραβίαση της σύμβασης. Κατά συνέπεια ο σύλλογος τον ενημερώνει ότι θα αντιμετωπίσει πειθαρχικές διαδικασίες και η ακρόαση θα οριστεί σύντομα. Ζητείται από τον Κάρλος να παρουσιαστεί στον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην προπόνηση της Πέμπτης", ανέφερε η ανακοίνωση που φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι.

Η διοίκηση του συλλόγου συγκέντρωσε στοιχεία από παίκτες, προπονητές και άλλους που ήταν μπροστά όταν ο Αργεντινός αρνήθηκε να περάσει αλλαγή στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά αναμένεται να χρησιμοποιηθούν κατά του 27χρονου επιθετικού, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο νέας τιμωρίας.

Στον "Καρλίτος" είχε επιβληθεί αρχικά ποινή δύο εβδομάδων, στη διάρκεια των οποίων ήταν αναγκασμένος να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Οι διοικούντες τους κυπελλούχους Αγγλίας δεν φαίνονται όμως διατεθειμένοι να δώσουν τόσο γρήγορα τέλος στη διαμάχη των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι η Κορίνθιανς και η Ανζί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, κάτι που διέψευσε ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέμπε Μαρότα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK