Θέλει τον Γκουαρδιόλα για διάδοχό του ο Πελεγκρίνι

Τον Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει για διάδοχό του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος αποθέωσε τον Ισπανό προπονητή με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ο επόμενος τεχνικός των "πολιτών".

Θέλει τον Γκουαρδιόλα για διάδοχό του ο Πελεγκρίνι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα αποτελέσει το καλοκαίρι παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου, με τον Κάρλο Αντσελότι να παίρνει τη θέση του στον πάγκο. Ο Ισπανός τεχνικός θα συνεχίσει πιθανότατα την προπονητική καριέρα του στην Αγγλία, με την Μάντσεστερ Σίτι να αποτελεί τον επικρατέστερο προορισμό του.

Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πεπ να είναι ο διάδοχός του, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι απάντησε: "Δεν μπορώ να μιλήσω με τον Πεπ, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι οι σημαντικοί προπονητές θέλουν να δουλέψουν στην Premier League, είναι αδύνατο να μην θες να δουλέψεις εδώ.

Είμαι σίγουρος ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα δουλέψει εδώ μια μέρα. Ελπίζω να έχει την ευκαιρία να δουλέψει στη Μάντσεστερ Σίτι, επειδή αγαπώ το σύλλογο, νοιάζομαι για το μέλλον του και είμαι σίγουρος ότι θα έκανε πολύ καλή δουλειά εδώ".

Συνεχίζοντας, επεσήμανε: "Το πότε θα είναι το... μέλλον δεν το ξέρω αλλά αν είναι του χρόνου, το πιο σημαντικό που έχω να κάνω είναι να προσπαθήσω να κερδίσω ξανά τον τίτλο φέτος. Το να κερδίσω δύο τίτλους σε τρία χρόνια θα είναι κατόρθωμα και ήμασταν φιναλίστ και πέρυσι. Δεν ήταν η καλύτερη χρονιά μας, το παραδέχομαι, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν καταστροφική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Ο Αντσελότι στη θέση του Γκουαρδιόλα το καλοκαίρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK