Απολύεται άμεσα ο Μόγες

Η υπομονή των ιθυνόντων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ντέιβιντ Μόγες φαίνεται ότι εξαντλήθηκε. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα Telegraph, ο Σκωτσέζος τεχνικός έχασε την εμπιστοσύνη της οικογένειας Γκλέιζερ αλλά και κάποιων ποδοσφαιριστών και αναμένεται να απολυθεί άμεσα.

Απολύεται άμεσα ο Μόγες

Ο Μόγες προσελήφθη από τη Γιουνάιτεντ πριν από 11 μήνες και ανέλαβε το πολύ μεγάλο βάρος να αντικαταστήσει τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Κατά γενική ομολογία απέτυχε παταγωδώς αφού η Γιουνάιτεντ έμεινε νωρίς εκτός μάχης του τίτλου ενώ κινδυνεύει να μείνει και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Είναι δε τόσο πιεστικά τα πράγματα που ο Μόγες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ακόμα και πριν από το επικείμενο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Νόριτς.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν επίσης όλα τα μέλη του ρεχνικού σταφ εκτός από τον προπονητή τερματοφυλάκων του οποίου η δουλειά αναγνωρίζεται στα υψηλά κλιμάκια.

Ο Μόγες φέρεται να έχει χάσει τη στήριξη ακόμα και του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ο οποίος και τον επέλεξε το προηγούμενο καλοκαίρι. Στα αποδυτήρια δε η δυσαρέσκεια για τον Σκωτσέζο είναι μεγάλη και αφορά τα βαριά ονόματα της ομάδας όπως ο Ράιν Γκιγκς ο οποίος προορίζεται και για άμεσος αντικαταστάτης. Προβλήματα με τον Μόγες είχαν επίσης οι Ρούνεί, Βίντιτς και φαν Πέρσι κάτι που βέβαια είχε γίνει αντιληπτό.

Απολύεται άμεσα ο Μόγες

Στα σενάρια της επόμενης ημέρας ακούγονται επίσης τα ονόματα του Γίργκεν Κλοπ, του Λουίς φαν Γκάαλ αλλά και του Ντιέγκο Σιμενόνε αλλά άλλοι μιλούν για εποχή Γκιγκς και για την επόμενη σεζόν.

Η Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν κυνηγά να αποφύγει τη μεγάλη καταστροφή. Αυτή δεν είναι άλλη από τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά από τη σεζόν 1981-1982!

Αναμένεται τέλος σύντομα να ανακοινωθούν τα ονόματα της επιτροπής που θα επιλέξει το νέο προπονητή. Το γεγονός πάντως ότι οι διαρροές περί απόλυσης του Μόγες έγιναν μόλις μία ημέρα μετά την οριστικοποίηση του αποκλεισμού της Γιουνάιτεντ από το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ πιθανώς να σχετίζεται με ρήτρα του προπονητή στο συμβόλαιό του και την αποζημίωση. Δεν αποκλείεται να υπάρχει όρος που να προβλέπει διαφορετικό ποσό αν η ομάδα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ και διαφορετικό αν η ομάδα δεν παίζει.

Το δημοσίευμα της telegraph:

Απολύεται άμεσα ο Μόγες

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών:

Απολύεται άμεσα ο Μόγες

Και ο "χάρος"

Απολύεται άμεσα ο Μόγες

Διαβάστε ακόμη

"Χάρος" πίσω από τον Μόγες

News 24/7

24MEDIA NETWORK