Φαν Χάαλ: "Σε 10 εβδομάδες θα δείτε την αληθινή Γιουνάιτεντ"

Παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ στο τουρνουά των ΗΠΑ, ο Λουίς Φαν Χάαλ επιμένει πως ακόμα δεν έχουμε δει την ομάδα του όπως ακριβώς πιστεύει ότι μπορεί να παίξει.

Φαν Χάαλ: "Σε 10 εβδομάδες θα δείτε την αληθινή Γιουνάιτεντ"

Έχοντας τερματίσει στην 7η θέση της περσινής Premier League, η φετινή Γιουνάιτεντ δεν θα έχει καθόλου ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Το γεγονός αυτό ωστόσο, δίνει αρκετό χρόνο στον Λουίς Φαν Χάαλ προκειμένου να φτιάξει την ομάδα του έτσι όπως ακριβώς θέλει.

"Σε 10 εβδομάδες θα δείτε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγωνίζεται έτσι όπως ακριβώς θέλω. Μόνο μετά από αυτή την περίοδο θα μπορέσετε να καταλάβετε την αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας".

Ο Ολλανδός τεχνικός μάλιστα, δεν θέλει να διεξαχθούν καθόλου φιλικά στην αρχή της σεζόν όταν οι υπόλοιποι "μεγάλοι" θα αγωνίζονται στην Ευρώπη: ''Έχω μιλήσει με τη διοίκηση του συλλόγου και τους είπα πως δεν θέλω καθόλου φιλικά για τις πρώτες 10 εβδομάδες. Στη συνέχεια θα συζητήσουμε με κάποιες μεγάλες ομάδες προκειμένου να κλείσουμε μερικά παιχνίδια για Τρίτες ή Τετάρτες".

Επίσης όπως τόνισε ο Φαν Χάαλ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το σύστημα 3-5-2 με το οποίο αγωνίστηκε η Ολλανδία στο Μουντιάλ, αλλά και η Γιουνάιτεντ μέχρι στιγμής στο International Champions Cup και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος, μετά τον αγώνα με τη Λίβερπουλ που θα είναι και ο τελευταίος στις ΗΠΑ, το αφεντικό των "κόκκινων διαβόλων" θα αποφασίσει ποιοι θα παραμείνουν τη νέα σεζόν στην ομάδα, αλλά και ποιοι θα "κοπούν".

Διαβάστε ακόμη:

Αγγλικός "εμφύλιος" στον τελικό του ICC (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK