Γκολ από τη σέντρα ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς, αφού σκόραρε από τα 46 μέτρα με απίθανο βολέ στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουέστ Χαμ, μπροστά στα μάτια του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Γκολ από τη σέντρα ο Ρούνεϊ

Ο Άγγλος επιθετικός υποδέχθηκε την μπάλα λίγο μπροστά από το κέντρο και βλέποντας τον τερματοφύλακα Αντριάν εκτός εστίας, έπιασε ένα φαλτσαριστό βολέ που νίκησε τον Ισπανό (ο οποίος δεν κατάφερε να γυρίσει σωστά και να αποτρέψει το γκολ).

Το 12ο φετινό τέρμα του 28χρονου επιθετικού άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των "κόκκινων διαβόλων", ενώ σκόραρε και λίγο αργότερα, μετά από νέο λάθος της άμυνας.

Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα 212 τέρματα για τον σύλλογο, προσπερνώντας τον Τζακ Ρόουλι στην 3η θέση των αρχισκόρερ της Γιουνάιτεντ και μένοντας πίσω μόνο από τους Ντένις Λο (237) και Μπόμπι Τσάρλτον (249).

Το θαυμάσιο γκολ σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος βρισκόταν στις εξέδρες του "Άπτον Παρκ". Ο άλλοτε μέσος της Γιουνάιτεντ είχε σημειώσει παρόμοιο τέρμα με αντίπαλο τη Γουίμπλεντον το 1996.

Διαβάστε ακόμη

31η αγ.: Καταιγισμός από Σουάρες, Τουρέ, Ρούνεϊ

Τσέλσι - Άρσεναλ 6-0

Απέβαλε λάθος παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK