Η νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ

Με μπάτζετ που θα ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια ευρώ στη διάθεσή του, ο Λουίς φαν Χάαλ καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της ερχόμενης περιόδου. Διαβάστε ποιοι παίκτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη μεταγραφική λίστα του Ολλανδού τεχνικού.

Η νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ

Ο Λουίς φαν Χάαλ ανακοινώθηκε και επίσημα ως ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ. Ο 62χρονος Ολλανδός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με απολαβές πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του για τη δημιουργία της "νέας Γιουνάιτεντ" θα ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια ευρώ!

Ο προπονητής της εθνικής Ολλανδίας θα ξεκινήσει τη δουλειά στο "Ολντ Τράφορντ" αμέσως μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Όσον αφορά στο τεχνικό επιτελείο του, ο Ράιαν Γκιγκς θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος βοηθός προπονητή, ενώ και τρεις πρώην παίκτες της ομάδας θα έχουν ενεργό ρόλο, πιθανότατα ως βοηθοί. Ο λόγος για τους Φιλ Νέβιλ, Νίκι Μπατ και Πολ Σκόουλς.

Η νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ

Ο Πάτρικ Κλάιφερτ, βοηθός του Φαν Χάαλ στους "οράνιε", δεν θα βρίσκεται μαζί του στη Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, στο επιτελείο των "κόκκινων διαβόλων" θα βρεθεί ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ολλανδίας, Φρανς Χόκ.

Θέλει τη μισή... Μπάγερν

Ήδη έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες συζητήσεις για τους παίκτες που θα απαρτίζουν τη Μάντσεστερ της νέας περιόδου. Με την αποχώρηση του Νεμάνια Βίντιτς, ο Φαν Χάαλ είναι λογικό να σκέφτεται τους πιθανούς αντικαταστάτες του Σέρβου για την άμυνα. Σύμφωνα με την αγγλική "Daily Mail", το όνομα του Χολγκερ Μπάντστουμπερ, γνώριμος του Ολλανδού από τη θητεία του στη Γερμανία. Ο 25χρονος αμυντικός της Μπάγερν, έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα λόγω ενός τραυματισμού του και θέλει να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο.

Η νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ

Για τον χώρο του κέντρου και μεσοεπιθετικά, που επίσης χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, ο πρώτος μεταγραφικός στόχος τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι ο Τόνι Κρος της Μπάγερν Μονάχου. Ο νεαρός μέσος, το όνομα του οποία ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό για την Γιουνάιτεντ, δεν νιώθει ικανοποιημένος στην ομάδα του Γκουαρντιόλα και θα τον ενδιέφερε πολύ μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Ένας ακόμη παίκτης της Μπάγερν που ενδιαφέρει τον Φαν Χάαλ, είναι ο Άριεν Ρόμπεν. Τον παίκτη τον γνωρίζει πολύ καλά ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, καθώς τον έχει μαζί του και στην εθνική Ολλανδίας, έχοντας την καλύτερη τον απόψεων. Ο Ρόμπεν, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τον προπονητή του, δεν θα έλεγε όχι, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες τα έβρισκαν στο οικονομικό σκέλος, να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Η νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ

Και οι παίκτες της Μπάγερν που κοιτάει ο Λουίς φαν Χάαλ, δεν τελειώνουν εδώ. Για την επίθεση της ομάδας, το όνομα που "ακούγεται" αρκετά είναι αυτό του Μάριο Μάτζουκιτς. Ο Κροάτης φορ βρίσκεται κι αυτός ανάμεσα στους παίκτες που λογικά θα αποχωρήσουν από το Μόναχο, με τον Φαν Χάαλ να τον γνωρίζει αρκετά καλά και να τον θέλει μαζί του στη Μάντσεστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Φάμπρεγας και Χούμελς στο στόχαστρο

Ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος πιθανότατα να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει μπει κι αυτός στο στόχαστρο του Ολλανδού τεχνικού. Ο Ισπανός μέσος δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του αυτή τη στιγμή στη Βαρκελώνη και δεδομένου ότι θα υπάρχουν εξελίξεις στο σύλλογο, είναι αρκετά πιθανό να αποχαιρετήσει τους "μπλαουγκράνα".

Η νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ

Τέλος, όσον αφορά τους αντικαταστάτες του Βίντιτς για την άμυνα της Γιουνάιτεντ, "παίζει" δυνατά και το όνομα του Ματς Χούμελς της Ντόρτμουντ, επίσης γνώριμος του Φαν Χάαλ. Ο Γερμανός θα μπορούσε να γίνει ο νέος ηγέτης της άμυνας των "κόκκινων διαβόλων", προσφέροντας τη σιγουριά που αυτή στιγμή λείπει στα μετόπισθεν της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη:

Φαν Χάαλ και επίσημα

Τάδε έφη Λουίς φαν Χάαλ: "Είμαι ο καλύτερος, είμαι αλαζόνας αλλά και ειλικρινής"

Φαν Χάαλ: "Ο Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι με ζηλεύει"

News 24/7

24MEDIA NETWORK