Ο Μουρίνιο ζήτησε από τους παίκτες του να γίνουν άνδρες!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απαιτεί άμεση απάντηση από τους παίκτες μετά το 0-4 από την Τσέλσι και τονίζει πως το επικείμενο ντέρμπι με την Σίτι είναι μόνο για... άνδρες!

Ο Μουρίνιο ζήτησε από τους παίκτες του να γίνουν άνδρες!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ζοζέ Μουρίνιο προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά τη συντριβή με 4-0 από την Τσέλσι το απόγευμα της Κυριακής και ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" γνωρίζει πολύ καλά πως ο μοναδικός τρόπος για να γίνει αυτό ΑΜΕΣΑ, είναι αν έρθει μία νίκη επί μίας μεγάλης αντιπάλου.

Τέτοια είναι η Σίτι του Γκουαρδιόλα, την οποία αντιμετωπίζει η Γιουνάιτεντ σε δύο 24ώρα στο "Old Trafford" σε νοκ-άουτ ματς για το League Cup, με τον Μουρίνιο να στέλνει μάλιστα ηχηρό μήνυμα στους παίκτες τους ενόψει της τιτανομαχίας.

Ο Μουρίνιο ζήτησε από τους παίκτες του να γίνουν άνδρες!

"Δεν υπάρχει τρόπος να κρυφτούμε αφού τα πρόσωπά μας μιλούν από μόνα τους. Είμαστε πραγματικά στενοχωρημένοι αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτές οι καταστάσεις δεν είναι για παιδιά.

Αυτές οι καταστάσεις είναι για άνδρες και εμείς πρέπει να είμαστε άνδρες και να δουλέψουμε για το επόμενο ματς", τόνισε με δηλώσεις του ο "special one" (που τα αγγλικά ΜΜΕ τον βάφτισαν... "humiliated one") ενόψει της δεύτερης μάχης του επί αγγλικού εδάφους απέναντι στον Γκουαρδιόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι εφημερίδες στο Νησί ξεφτιλίζουν τον Μουρίνιο
Ονειρεμένη Τσέλσι, μοίρασε εφιάλτες σε Μ.Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK