Ο Ολυμπιακός έδιωξε τον Μόγες!

Η συνάντηση του Αλεξ Φέργκιουσον με τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Γκιλ, 8 ώρες πριν τη ρεβάνς του Φεβρουαρίου κόντρα στον Ολυμπιακό (σχετική ένθετη φωτό), είχε λόγο και αιτία όπως φάνηκε πλέον σήμερα.

Ο Ολυμπιακός έδιωξε τον Μόγες!

Ο Ντέβιντ Μόγες ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως αποκαλύπτει ο "Independent" η απόφαση πάρθηκε τον Φεβρουάριο, μετά την ήττα απ'τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη και ουσιαστικά οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ περίμεναν να μείνει εκτός Champions League, γιατί σύμφωνα με όρο στο συμβόλαιο, θα του πληρώσουν μόνο τον ένα χρόνο αντί για τα 6 που είχε υπογράψει όταν ανέλαβε!

Ο Ολυμπιακός έδιωξε τον Μόγες!

Πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αντικαταστάτη του Μόγες με τους Γκλέιζερς να ταξιδεύουν στο Νησί για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την προσωρινή λύση του Γκιγκς μέχρι το τέλος της σεζόν και παρουσιάζουν ως νούμερο ένα στη λίστα τον Γιούργκεν Κλοπ της Ντόρτμουντ. Ψηλά στη λίστα είναι και ο Φαν Χάαλ, ενώ η δουλειά των Μπλαν και Σιμεόνε σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Το σίγουρο είναι ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" πηγαίνουν για ένα "βελούδινο" διαζύγιο με τον Σκωτσέζο τεχνικό, το οποίο είχε οριστικοποιηθεί μετά το 0-2 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς της φάσης των 16 του Champions League.

Διαβάστε ακόμη:

Τελειώνει ο Μόγες

Χάρος πίσω από τον Μόγες!

Τα αρνητικά ρεκόρ του Μόγες

Χαμός στο twitter για Μόγες

News 24/7

24MEDIA NETWORK