Το αποτυχημένο τατουάζ του Ντι Μαρία

Ένα τατουάζ που θα του ξυπνάει άσχημες μνήμες έκανε ο Άνχελ Ντι Μαρία κατά την παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε το.

Το αποτυχημένο τατουάζ του Ντι Μαρία

Καθόλου καλή δεν ήταν η περσινή σεζόν για τον Άνχελ Ντι Μαρία στη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, παρά το γεγονός πως οι Άγγλοι δαπάνησαν πάνω από 70.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 27χρονος Αργεντινός δεν κατάφερε να να εγκλιματιστεί με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν έφτασε στο Μάντσεστερ ο Ντι Μαρία βιάστηκε να κάνει δηλώσεις του στυλ "δεν πρόκειται να φύγω σύντομα από την ομάδα", αλλά δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτές.

Έκανε και τατουάζ στο αριστερό του χέρι τον αριθμό " 7", της ιστορικής φανέλας του συλλόγου, την οποία και φόρεσε την προηγούμενη σεζόν και την οποία έχουν φορέσει στο παρελθόν, οι Μπέκαμ, Καντονά και Μπεστ!

Αλλά εφόσον ο Ντι Μαρία μετακομίσει στην Παρί - που είναι και το πιθανότερο - δεν θα φοράει το "7" καθώς το έχει ο Λούκας Μόουρα. Οπότε θα μείνει απλά για να του θυμίζει την αποτυχημένη του σεζόν στο Μάντσεστερ.

Το αποτυχημένο τατουάζ του Ντι Μαρία

Να σημειωθεί ότι στη Ρεάλ ο Ντι Μαρία φορούσε το "22", ενώ το "7" φοράει στην εθνική Αργεντινής. Το τατουάζ ωστόσο το έκανε για χάρη της Γιουνάιτεντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK