Τσάβι για φαν Χάαλ: "Νόμιζα ότι ήταν ηλίθιος!"

Οταν μία ποδοσφαιρική ιδιοφυία όπως ο Τσάβι Ερνάντεθ εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον Λουίς φαν Χάαλ, αυτομάτως ο Ολλανδός προπονητής ανεβαίνει στην εκτίμηση των πάντων.

Τσάβι για φαν Χάαλ: "Νόμιζα ότι ήταν ηλίθιος!"

Και όμως, όπως εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του ο Καταλανός χαφ οι πρώτες ημέρες συνεργασίας του με τον φαν Χάαλ στην Μπαρτσελόνα κάθε άλλο παρά αρμονικές ήταν.

" Μετά από δύο ημέρες δουλειάς μαζί του σκέφτηκα ότι ο τύπος είναι ηλίθιος" λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τσάβι. "Σε μία εβδομάδα όμως άλλαξα γνώμη. Ηταν σωστός σε όλα έλεγε. Και γι' αυτό θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Καλός άνθρωπος, εξαιρετικός προπονητής, πολύ δυνατός χαρακτήρας. Απαιτητικός σίγουρα, αυστηρός συνάμα αλλά και μεγάλος πολεμιστής. Το ότι μου έδειξε εμπιστοσύνη ενώ ήμουν ούτε 18 ετών λέει πολλά".

Ο Τσάβι είχε και έναν καλό λόγο για τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος ήταν εκ των συνεργατών του φαν Χάαλ στην Μπαρτσελόνα: "Ελεγαν ότι ήταν μόνο μεταφραστής, όλα αυτά είναι σκουπίδια. Βοηθός ήταν, άνθρωπος που κατάλαβε πολύ καλά τη φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα. Κάναμε προπονήσεις μαζί του και στην Μπαρτσελόνα Β', ήταν άριστος. Μου έκανε εντύπωση που έχτισε το όνομά του μέσα από ένα ποδόσφαιρο περισσότερο αμυντικό, αυτό μαζί μας δεν του άρεσε καθόλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK