Αφαίρεση διαρκείας στους... όρθιους οπαδούς!

Η διοίκηση της Σάντερλαντ τιμώρησε με αφαίρεση των καρτών διαρκείας τους οπαδούς που αρνούνταν πεισματικά να καθίσουν στις θέσεις τους κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας!

Αφαίρεση διαρκείας στους... όρθιους οπαδούς!

Το τελευταίο διάστημα πλήθαιναν οι διαμαρτυρίες φιλάθλων που δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν αγώνες με την ησυχία τους, εξαιτίας τους γεγονότος ότι αρκετοί... ομοϊδεάτες τους ήθελαν να είναι όρθιοι.

Ως εκ τούτου η διοίκηση της αγγλικής ομάδας αποφάσισε να κινηθεί δραστικά για την επίλυση του προβλήματος, εκδίδοντας -σε πρώτη φάση- προειδοποιητική ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλούσε τους παραβάτες να σεβαστούν τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Παρά τις συστάσεις των ανθρώπων της Σάντερλαντ, πάντως, οι διαμαρτυρίες των καθήμενων συνεχίζονταν, κυρίως από εκείνους που έχουν κάρτα διαρκείας στη South Stand, με αποτέλεσμα να ληφθούν δραστικά μέτρα.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης 38 οπαδοί έχουν τιμωρηθεί μέχρι στιγμής με αφαίρεση των διαρκείας τους, τη στιγμή που ολόκληρη την περυσινή σεζόν είχαν τιμωρηθεί 20.

"Θέλουμε να δημιουργείται καλή ατμόσφαιρα, ωστόσο υπάρχουν και νομικά ζητήματα που πρέπει να τηρούνται. Με σκοπό την εξασφάλιση μιας ασφαλούς, άνετης και ευχάριστης εμπειρίας στους θεατές του "Stadium of Light", τους ζητήσαμε να υπακούν στις εντολές των ανδρών ασφαλείας για το καλό όλων των φιλάθλων", είπε σχετικά ο επικεφαλής ασφαλείας της Σάντερλαντ Πολ Γέιρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK