Έπινε τζιν για τρεις εβδομάδες πριν καταρρεύσει ο Γκασκόιν

Η κατάσταση του Πολ Γκασκόιν μοιάζει πιο σοβαρή από πότε, σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Έπινε τζιν για τρεις εβδομάδες πριν καταρρεύσει ο Γκασκόιν

Ο παλαίμαχος διεθνής Άγγλος οφείλει την τελευταία διακομιδή του στο νοσοκομείο σε τρεις εβδομάδες αχαλίνωτης κατανάλωσης τζιν, όπως εξήγησε ένας γνωστός του στην εφημερίδα "The Sun".

"Τον είδα να πίνει σκέτο τζιν κατευθείαν από το μπουκάλι στο κρεβάτι του. Ήταν ένα πραγματικό χάλι", εξήγησε ένας άλλος στην ίδια εφημερίδα.

Ο 47χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πουλ από την Πέμπτη, όταν κι εντοπίστηκε έξω από το διαμέρισμά του, να κραδαίνει ένα μπουκάλι τζιν. Αν και αρχικά του είπαν ότι η νοσηλεία δεν θα κρατούσε πάνω από 4 ημέρες, προς το παρόν δεν έχει πάρει εξιτήριο.

Έπινε τζιν για τρεις εβδομάδες πριν καταρρεύσει ο Γκασκόιν

Ο πρώην μέσος των Τότεναμ, Λάτσιο και Ρέιντζερς μεταξύ άλλων φέρεται να υπέκυψε στο πάθος του για αλκοόλ μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες απόπειρες συμφωνίας για δουλειές που τον άφησαν απένταρο.

Οι ελπίδες του να εργαστεί ως σχολιαστής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή να συμμετάσχει σε κάποιο reality show διασήμων, προτάσεις που είχε στο παρελθόν αλλά τις απέρριπτε, δεν έγιναν πραγματικότητα, με συνέπεια να βρεθεί στο όριο της χρεοκοπίας.

Έπινε τζιν για τρεις εβδομάδες πριν καταρρεύσει ο Γκασκόιν

Ο ιδιοκτήτης της μεζονέτας αξίας 3.750.000 ευρώ που νοικιάζει ετοιμάζεται να του κάνει έξωση, αφού πλέον ο "Γκάζα" δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα.

Η οικονομική κατάστασή του δεν του επιτρέπει να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για όγδοη φορά. Η προηγούμενη χρηματοδοτήθηκε από τους Γκάρι Λίνεκερ (πρώην συμπαίκτης του), Πιρς Μόργκαν (παρουσιαστής) και Κρις Έβανς (Dj), ωστόσο ο Λίνεκερ εξήγησε ότι πια "πρέπει να το προσπαθήσει ο ίδιος".

Έπινε τζιν για τρεις εβδομάδες πριν καταρρεύσει ο Γκασκόιν

Τον περασμένο Αύγουστο ο Γκασκόιν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.250 ευρώ επειδή επιτέθηκε σε φρουρό που τον απέτρεψε από το να πέσει στις ράγες τραίνου, όντας μεθυσμένος.

Ο προπονητής της ΚΠΡ, Χάρι Ρέντναπ, προθυμοποιήθηκε να του δώσει μία διέξοδο προ ημερών, όταν του έκανε πρόταση να εργαστεί στα τμήματα ακαδημίας των Λονδρέζων. "Τον βλέπω αρκετά και τον αγαπάω. Είναι μία ανοιχτή πρόσκληση. Θα τον παίρνει κάθε πρωί με το αμάξι μου στις 5:45 από το σπίτι του", είχε δηλώσει ο έμπειρος τεχνικός, πριν από την κατάρρευση του "Γκάζα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK