Νταλγκλίς: "Πήγα σε τέσσερις κηδείες μέσα σε μια μέρα"

Ο Κένι Νταλγκλίς μίλησε για τις δραματικές στιγμές που έζησε στην τραγωδία του Χίλσμπορο και τόνισε πως πήγε σε τέσσερις κηδείες μέσα σε μια μέρα.

Νταλγκλίς: "Πήγα σε τέσσερις κηδείες μέσα σε μια μέρα"

Στον αγώνα Κυπέλλου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ όπου έχασαν τη ζωή τους 96 φίλαθλοι των "κόκκινων", ο Νταλγκλίς ήταν ο προπονητής της Λίβερπουλ και έζησε από κοντά την τραγωδία.

"Δεν ξέρω σε πόσες κηδείες πήγα συνολικά. Μαζί με τη σύζυγο μου βρεθήκαμε σε τέσσερις κηδείες μέσα σε μία μέρα. Ήταν οδυνηρές στιγμές. Όλες αυτές οι οικογένειες θρηνούσαν τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι λειτουργίες ολοκληρώνοντας με το You’ll Never Walk Alone. Δεν μπορούσα να το τραγουδήσω, στεκόμουν βουβός, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί", δήλωσε ο Κένι Νταλγκλίς για την εκατόμβη του Χίλσμπορο που έρχεται στην επιφάνεια μετά τις αποκαλύψεις για τις ευθύνες και τα λάθη της Αστυνομίας.

Η μεγαλύτερη τραγωδία στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά το πόρισμα ενδελεχούς έρευνας η οποία κάνει λόγο για "διπλή αδικία" σε βάρος των φίλων της Λίβερπουλ.

Οι διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα είναι τεραστίων διαστάσεων στη Μεγάλη Βρετανία, με τον Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να τοποθετείται στο Κοινοβούλιο και να αναφέρει πως οι οικογένειες των θυμάτων δεν έμαθαν την αλήθεια και δεν βρήκαν δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Κάραχερ: "Στο πλευρό των συγγενών η οικογένεια της Λίβερπουλ"

Ο Βρετανικός Τύπος για την "πραγματική αλήθεια"

News 24/7

24MEDIA NETWORK