Οι προβληματικές υποθέσεις Τέβες, Μπαλοτέλι

Στις υποθέσεις των Κάρλος Τέβες και Μάριο Μπαλοτέλι στάθηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραμονές του Κομιούνιτι Σιλντ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ . Στον πάγκο θα κάτσει ο Αγουέρο.

Οι προβληματικές υποθέσεις Τέβες, Μπαλοτέλι

"Δεν έχει άλλη ομάδα. Ο Κάρλος είναι επαγγελματίας παίκτης. Αν δεν υπάρχει άλλη ομάδα στις επόμενες δέκα ημέρες ή και δύο εβδομάδες θα παίξει για εμάς και θα παίξει σοβαρά, όπως έκανε πέρυσι και κάθε χρονιά", δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσον αφορά τα σενάρια περί ανταλλαγής με τον Μαϊκόν τόνισε: " Δεν γνωρίζω. Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα μήνα, αλλά αν μείνει θα είμαι χαρούμενος".

Είναι γνωστό ότι ο Τέβες κυνηγά εδώ και καιρό να φύγει από το Μάντσεστερ με πρώτο προορισμό τη Λατινική Αμερική. Αν ωστόσο καταφέρει να βρει μία πρόταση από μεγάλη ομάδα του εξωτερικού δεν θα πει όχι. Η ζωή στο Νησί δεν δείχνει να του ταιριάζει.

Η περίπτωση του Αργεντινού δεν είναι όμως η μόνη που απασχολεί τον Μαντσίνι αφού πρόσφατα ο Μάριο Μπαλοτέλι είπε πως δεν του αρέσει το Μάντσεστερ και θέλει να γυρίσει στην Ιταλία: "Νομίζω ότι ήθελε να σταθεί στο ότι του λείπουν οι οικογένεια και οι φίλοι του. Μίλησα πολλές φορές μαζί του. Αγαπά τους οπαδούς, τους συμπαίκτες του και θέλει να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι νεαρός, 21 ετών και προφανώς του λείπει η οικογένειά του. Το πρόβλημα για τον Μάριο είναι ότι είναι μόνος. Τον καταλαβαίνω, αλλά δεν είναι κάτι τρομερό".

Ο Ιταλός τεχνικός έχει στα πλάνα του για τον τελικό τον Ιταλό επιθετικό και λογικά θα τον βάλει στην αρχική 11άδα μαζί με τον Έντιν Τζέκο. Στην αποστολή θα είναι και ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος θα είναι στον πάγκο και ίσως κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα των "πολιτών".

Τέλος, η Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Κοστέλ Παντίλιμον από την Πόλι Τιμισοάρα. Ο 24χρονος παίκτης θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει άδεια εργασίας για να παίξει στους "πολίτες", ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε πως οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK