Ντι Κάνιο σε Φέργκιουσον: "Άντε ......"

Μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν, ο Πάολο Ντι Κάνιο θυμήθηκε μια παλιά τηλεφωνική συνομιλία τους, που είχε οδηγήσει σε παρεξήγηση.

Ντι Κάνιο σε Φέργκιουσον: "Άντε ......"

Όπως εξομολογήθηκε ο Ιταλός τεχνικός της Σάντερλαντ, ο Σκοτσέζος προπονητής του είχε τηλεφωνήσει πριν από αρκετά χρόνια για να του εκμυστηρευτεί πως τον ήθελε στην ομάδα. Ο Φέργκιουσον είχε άλλωστε δηλώσει στην αυτοβιογραφία του πως ένα από τα τρία πράγματα που μετάνιωσε ήταν το γεγονός πως δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Ντι Κάνιο.

Ο 44χρονος αποκάλυψε πως δεν είχε αντιληφθεί ότι στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Σερ Άλεξ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας απίστευτος διάλογος.

"Με κάλεσε μία φορά τις μέρες των Χριστουγέννων. Πίστευα πως ήταν ένας φίλος μου κι έτσι του είπα να πάει να γαμ... Μου είπε: "Πάολο, είμαι ο Άλεξ". "Ποιος Άλεξ; Εσύ είσαι παλιοκ.....;" του απάντησα.

Δεν καταλάβαινα κάποιες λέξεις στην αρχή και νόμιζα πως ήταν ένας φίλος μου από την Ιταλία ο οποίος ήθελε να παίξει. Ίσως ήταν περίεργα εκείνη τη νύχτα ή είχε πιει. Του είπα πως δεν μπορούσα να διαπραγματευτώ επειδή ήμουν πιστός στη Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, μετανιώνω που δε θα έχω πλέον εχθρό μου έναν ποδοσφαιρικό Θεό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK