O Ανρί εξηγεί στους Άγγλους την φιλοσοφία του Γκουαρδιόλα: "Μια φορά το έπαιξα έξυπνος και..."

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στην Premier League από τη νέα αγωνιστική περίοδο και με αφορμή την άφιξη του Ισπανού στο Νησί, ο Τιερί Ανρί προσπάθησε να δώσει μια... ιδέα περί τίνος πρόκειται στους Άγγλους. Δείτε το VIDEO.

O Ανρί εξηγεί στους Άγγλους την φιλοσοφία του Γκουαρδιόλα: "Μια φορά το έπαιξα έξυπνος και..."

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι, τα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Ισπανού δίνουν και παίρνουν, με πιθανότερο προορισμό του την Premier League.

H ομάδα που φέρεται να έχει μέχρι στιγμής το προβάδισμα είναι η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο μέχρι να υπάρξουν ανακοινώσεις, οι φίλοι της Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι δεν χάνουν τις ελπίδες τους.

Με αφορμή την επικείμενη άφιξη του 44χρονου προπονητή στο Νησί το καλοκαίρι, ο Τιερί Ανρί, ο οποίος αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Πεπ στην Μπαρτσελόνα τη διετία 2008-2010 και τον γνωρίζει από... πρώτο χέρι, προσπάθησε να εξηγήσει στην εκπομπή " Monday Night Football" του "SkySports" την τακτική του Ισπανού coach και την επιμονή του στη διατήρηση των θέσεων μέσα στο γήπεδο.

Μάλιστα, για να κάνει ακόμη πιο κατανοητά όσα είπε, διηγήθηκε μια ιστορία από το διάστημα που βρισκόταν στους "μπλαουγκράνα", όταν σε ένα ματς για το Champions League κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποφάσισε να παρακούσει τον προπονητή του με αποτέλεσμα ναι μεν να σκοράρει αλλά στη συνέχεια να γίνει αλλαγή.

Συγκεκριμένα είπε: "Μία φορά ήθελα να το παίξω έξυπνος, όπως όλοι κάνουμε κάποιες φορές. Δεν ακούς τον προπονητή γιατί έχεις αρκετή ώρα να ακουμπήσεις την μπάλα και λες... ΟΚ απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο στην άλλη πλευρά, ας πάρω και εγώ μέρος.

Τον άκουγα να γκρινιάζει που είχα αλλάξει πλευρά, αλλά δεν με ένοιαζε, έμεινα εκεί. Πέτυχα γκολ, 1-0 με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πάμε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, όλα καλά, όλα ωραία, αλλά... με έβγαλε! Ναι, με έβγαλε. Μας έλεγε πως η δουλειά του είναι να μας φέρει σε... θέση βολής και δική μας δουλειά είναι να τελειώσουμε την φάση".

Πράγματι, στο συγκεκριμένο ματς ο Ανρί, αν και σκόραρε, αντικαταστάθηκε από τον Γκουαρδιόλα στο ημίχρονο και στη θέση του μπήκε ο Μπόγιαν.

Δείτε σε VIDEO την ανάλυση του Ανρί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκουαρδιόλα"

Οι 8 καινοτομίες του Γκουαρντιόλα στο ποδόσφαιρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK