Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Στο 90' η Μπάγερν, εύκολα η Άρσεναλ, "τεσσάρα" η Ντιναμό

Η Μπάγερν έκαμψε πολύ δύσκολα και με ανύπαρκτο πέναλτι την αντίσταση της Άουγκσμπουργκ (2-1), η Άρσεναλ λύγισε την Στόουκ πολύ πιο εύκολα απ' όσο φανερώνει το τελικό 2-0, ενώ την Παρασκευή η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιβλήθηκε 4-0 της Λοκομοτίβα στην τοπική μονομαχία.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Στο 90' η Μπάγερν, εύκολα η Άρσεναλ, "τεσσάρα" η Ντιναμό

Οι πολλές απουσίες και η αξιόμαχη Άουγκσμπουργκ λίγο έλειψε να στερήσουν δύο βαθμούς από την Μπάγερν , η οποία χρειάστηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 90ό λεπτό για να επικρατήσει 2-1 και να παραμείνει στην κορυφή της Bundesliga, τέσσερις ημέρες πριν από την αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό .

Ο Αλεξάντερ Εσβάιν θέλησε να μιμηθεί τον Ραούλ Μπομπαντίγια (σ.σ. είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων στην περυσινή νίκη στην "Άλιανζ Αρίνα"), αφού βρήκε δίχτυα δύο λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Εντούτοις, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε μερικές καλές ευκαιρίες, προτού ισοφαρίσει με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο 77ο λεπτό.

Η Μπάγερν, που στο μεταξύ τη φανέλα της φόρεσε για πρώτη φορά ο Κινγκσλέ Κομάν, "εγκαταστάθηκε" στα καρέ των φιλοξενούμενων και στο 87ο λεπτό ο Ντάγκλας Κόστα κέρδισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τόμας Μίλερ.

Η σύνθεση της Μπάγερν (3-4-3): Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Λαμ (92' Κίμιχ), Αλόνσο, Τιάγκο, Βιδάλ (56' Κομάν), Μίλερ (91' Μπερνάτ), Ντάγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Στο 90' η Μπάγερν, εύκολα η Άρσεναλ, "τεσσάρα" η Ντιναμό

Με χαρακτηριστική άνεση, πολύ πιο εύκολα απ' όσο φανερώνει το τελικό 2-0, η Άρσεναλ λύγισε την Στόουκ στο "Έμιρεϊτς" και διατηρήθηκε στο -5 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αλέξις Σάντσες σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι του Τζακ Μπέτλαντ στο πρώτο δεκάλεπτο, προτού ο Θίο Γουόλκοτ ανοίξει το σκορ στο 31', εκμεταλλευόμενος μια βαθιά μπαλιά του Μεσούτ Εζίλ.

Η Άρσεναλ έχασε κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της και τελικά το έπραξε στο 85ο λεπτό με κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σάντι Καθόρλα.

Η σύνθεση της Άρσεναλ (4-2-3-1): Τσεχ, Μπεγερίν, Γκάμπριελ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Καθόρλα, Κοκλέν, Ράμσεϊ, Εζίλ (84' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Σάντσες (84' Αρτέτα), Γουόλκοτ (75' Ζιρού).

Το γκολ του Γουόλκοτ (31')

Το γκολ του Ζιρού (85')

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Στο 90' η Μπάγερν, εύκολα η Άρσεναλ, "τεσσάρα" η Ντιναμό
Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σε περίπατο μετέτρεψε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ την τοπική μονομαχία με την Λοκομοτίβα για την 9η αγωνιστική της MAXtv Prva Liga, καθώς επιβλήθηκε με 4-0.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League επικράτησε 4-0 εκτός έδρας της Λοκομοτίβα, πρώην αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa League, και διεύρυνε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από Ριέκα, Σπλιτ (σ.σ. αμφότερες έχουν έναν αγώνα λιγότερο).

Ο Άνχελο Ενρίκες άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με κεφαλιά και διπλασίασε το προβάδισμα της Ντιναμό, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια στο 64ο, ο Ζούνιορ Φερνάντες συνέχισε το χορό των γκολ με διαγώνιο σουτ στο 70' και ο Λεονάρντο Σίγκαλι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 74' με κεφαλιά.

Να σημειωθεί ότι μεγάλο μερίδιο για τη νίκη πιστώνεται ο Γιόζιπ Πίβαριτς, αφού ήταν ο δημιουργός των πρώτων δύο γκολ της κροατικής ομάδας.

Η σύνθεση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (4-2-3-1): Εντουάρντο, Σίγκαλι, Ταραβέλ, Πίβαριτς, Πίντο, Μασάντο, Άντολιτς (68' Γκονσάλο), Ρογκ (61' Αντέμι), Φερνάντες, Ενρίκες, Πιάτσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK