Αντίπαλοι Ολυμπιακού: "Κόλλησε" στην Φρανκφούρτη η Μπάγερν, δεύτερη σερί ήττα για την Ντιναμό

H αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Μπάγερν Μονάχου έχασε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0-0), ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την ΡΝΚ Σπλιτ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του κροατικού πρωταθλήματος.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: "Κόλλησε" στην Φρανκφούρτη η Μπάγερν, δεύτερη σερί ήττα για την Ντιναμό

Άιντραχτ - Μπαγερν Μονάχου 0-0

H Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατάφερε να "κόψει" τους πρώτους βαθμούς της Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική βραδιά τον Λούκας Χραντέτσκι, ο οποίος, με εντυπωσιακές αποκρούσεις, κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Παράλληλα, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα αποδείχθηκαν, σε αρκετές περιπτώσεις "φλύαροι" στην τελική προσπάθεια, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να είναι μοιραίος, αφού έχασε τις κλασικότερες ευκαιρίες για γκολ. Παρόλα αυτά, οι Βαυαροί δεν κινδυνεύουν να χάσουν την πρωτοπορία, καθώς βρίσκονται 8 βαθμούς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι συνθέσεις

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Χραντέτσκι, Ιγκνιόφσκι, Τζαμπράνο, Άμπρααμ, Οτσίπκα, Μεντόγεβιτς (77' Ρους), Χασέμπε, Άιγκνερ (88' Ρέιναρτζ), Μάιερ, Στεντέρα (91' Τζάκπα), Σεφέροβιτς

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ (76' Αλάμπα), Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ, Ραφίνια (51' Μίλερ), Αλόνσο, Ρόμπεν, Βιδάλ, Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι, Κομάν (65' Αλκάνταρα)

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: "Κόλλησε" στην Φρανκφούρτη η Μπάγερν, δεύτερη σερί ήττα για την Ντιναμό

ΡΝΚ Σπλιτ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0

(38' Φράνιτς)

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν μπορεί να σηκώσει... κεφάλι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, καθώς έχασε κι από την ΡΝΚ Σπλιτ με 1-0 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κροατίας. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Ζόραν Μάμιτς στο εγχώριο πρωτάθλημα (πρώτη φορά δύο ήττες μετά από 50 αγώνες), αφού είχε προηγηθεί αυτή από την Ριέκα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πέταρ Φράνιτς στο 38ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα.

Η σύνθεση της Ντιναμό (4-2-3-1): Γέζινα, Μάτελ, Γκονσάλο, Μπένκοβιτς, Πίβαριτς, Μασάντο, Άντολιτς, Σουντανί, Σόβσιτς (68' Ρογκ), Πιάτσα, Ενρίκες (46' Χόντζιτς)

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: "Κόλλησε" στην Φρανκφούρτη η Μπάγερν, δεύτερη σερί ήττα για την Ντιναμό

Σουόνσι - Άρσεναλ 0-3

(49' Ζιρού, 68' Κοσιελνί, 73' Κάμπελ)

Με τον Τζόελ Κάμπελ βασικό και να σκοράρει, η Άρσεναλ έφτασε σε άνετη επικράτηση επί της Σουόνσι με 3-0 στο "Λίμπερτι" και συνεχίζει το πρέσινγκ στη Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Λίγες ημέρες μετά από τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Σέφιλντ Γουέσντντεϊ και τον αποκλεισμό στο League Cup, ο Αρσέν Βενγκέρ άφησε κατά μέρους τους (πολλούς) πειραματισμούς, αν και έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Κοσταρικανό επιθετικό. Το 1ο ημίχρονο του αγώνα πέρασε ανεκμετάλλευτο και για τις δύο ομάδες, με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη.

Στο 2ο μέρος ήρθε το ξέσπασμα των φιλοξενουμένων. Ο Ολιβιέ Ζιρού σκόραρε για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο 49' και έδωσε προβάδισμα στην Άρσεναλ. Ο Λοράν Κοσιελνί διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 68ο λεπτό και ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 73'. Το μόνο που κατάφεραν οι Ουαλοί ήταν να χάσουν μία σπουδαία ευκαιρία με τον Μπαφετιμπί Γκομίς.

Η σύνθεση της Άρσεναλ (4-2-3-1): Τσεχ, Μπεγερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλέν, Καθόρλα, Κάμπελ (84' Γκιμπς), Εζίλ (90+3' Ιγουόμπι), Σάντσες, Ζιρού (84' Τσέιμπερς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK