Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Μαρσέιγ-Ρεν 0-1

Ούτε την πέμπτη αγωνιστική του Σαμπιονά βρήκε το δρόμο προς τη νίκη η Μαρσέιγ, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρεν.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ ήθελε μόνο τη νίκη στο "Βελοντρόμ" κόντρα στη Ρεν αλλά είδε τον αγώνα να στραβώνει πολύ γρήγορα, μόλις στο 22', όταν ο Βαλμπουενά τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

Στο 64' και ο Λούτσο Γκονζάλες έφυγε από τον αγώνα πιάνοντας τον αριστερό του μηρό.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα οι Μασσαλοί όχι μόνο έμειναν μακριά από το γκολ αλλά δέχθηκε και τέρμα στο 76' από τον Εκοκό. Ετσι, υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα της μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.

Η σύνθεση της Μαρσέιγ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Φανί, Ντιαβαρά, Μορέλ, Σεϊρού, Ντιαρά, Βαλμπουενά (22' Αμαλφιτανό), Γκονζάλες (64' Καμπορέ), Αγιού (56' Ζινιάκ), Ρεμί.

Ντόρτμουντ-Χέρτα 1-2

Η πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ δεν μπορεί να βρει το βηματισμό της στη φετινή Μπουντσελίγκα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ηττήθηκε μέσα στο καυτό "Βεστφάλεν" από τη νεοφώτιστη Χέρτα με 2-1 για την 5η αγωνιστική αφού δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να επιβάλει το ρυθμό της. Εκτός των άλλων, οι πρωταθλητές φαίνεται ότι επηρεάζονται αποφασιστικά από την απουσία του τραυματία Μπάριος.

Το σκορ στον αγώνα άνοιξε ο Ράφαελ στο 50'για να διπλασιάσει τα τέρματα της Χέρτα ο Νιμέγερ στο 81'. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Ντόρτμουντ ήταν να μειώσει στο 88' με τον Λεβαντόφσκι.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την Ντόρτμουντ από 18 παιχνίδια, ενώ η Χέρτα δέχθηκε το υπ' αριθμόν 1.500 τέρμα στην ιστορία της στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτζερ, Μπέντερ (73' Ζιντάν), Γκίντογκαν (46' Ντα Σίλβα), Μπλαστσικόφσκι (59' Πέρισιτς), Καγκάβα, Γκρόσκροϊτζ, Λεβαντόφσκι.

Άρσεναλ - Σουόνσι 1-0

Την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερσιπ πανηγύρισε η Άρσεναλ, αποτέλεσμα που χρειάζονταν η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός άλλαξε κατά πολύ τη σύνθεση των "κανονιέρηδων". Έβαλε από την αρχή τους "νέους" Αρτέτα, Μερτεσάκερ και κράτησε στον πάγκο τους Αντρές Σάντος και Μπεναγιούν.

Η ομάδα του έδειξε πως δεν έχει συνέλθει ακόμα από το 8-2 του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα λόγω τιμωριών και νέων αποκτημάτων. Ευτυχώς που στο 40’ ο Αντρέι Αρσάβιν είχε την τύχη με το μέρος του και "πήρε δώρο" από τον τερματοφύλακα της Σουόνσι για να κάνει το 1-0 και να ξανασκοράρει για πρώτη φορά μετά το Φεβρουάριο στο "Έμιρεϊτς". Δοκάρι σε φάουλ του Σινκλέρ είχαν οι Ουαλοί, τον μιμήθηκε ο Φαν Πέρσι και έστω με αρκετό κόπο η Άρσεναλ πανηγύρισε την πρώτη της εφετινή επιτυχία.

Η Σουόνσι δεν έχει σκοράρει ακόμα, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ των Νιούκαστλ (2005-06) και Σέφινλτ Γουένσντεϊ (1993-94).

Η σύνθεση της Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Σανιά, Γκιμπς, Αρτέτα, Γουόλκοτ, Ράμσεϊ (62' Μπεναγιούν), Φρίμπονγκ (74' Κοκλάν), Φαν Πέρσι (81' Σαμάχ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK