Γουέλμπεκ: "Ξέχασα την μπάλα" (VIDEOS)

Περιχαρής για το χατ-τρικ επί της Γαλατάσαραϊ εμφανίστηκε ο Ντάνι Γουέλμπεκ, με δηλώσεις που έκανε στη μικτή ζώνη αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του "Έμιρεϊτς".

Γουέλμπεκ: "Ξέχασα την μπάλα" (VIDEOS)

Ο δημοσιογράφος ρώτησε, μεταξύ άλλων, τον επιθετικό της Άρσεναλ αν πήρε για ενθύμιο την μπάλα του εντός έδρας αγώνα με την Γαλατάσαραϊ.

"Την ξέχασα, αλλά θα την πάρω μετά", απάντησε γελώντας ο Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος έκανε χατ-τρικ για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα.

Εξάλλου, ο 23χρονος επιθετικός δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος με τα γκολ που έβαλα, αλλά νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγματα είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι το τελευταίο ήταν το πιο δύσκολο γκολ επειδή τεντώθηκα. Εχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση, κάποιες φορές μπαίνει γκολ και κάποιες όχι".

Γουέλμπεκ: "Ξέχασα την μπάλα" (VIDEOS)

Λίγο αργότερα ο επίσημος λογαριασμός της Άρσεναλ στο Twitter ανέβασε φωτογραφία του Ντάνι Γουέλμπεκ με την μπάλα του αγώνα και τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν.

Τα γκολ του αγώνα

Ο Αρσέν Βενγκέρ, από την πλευρά του, δήλωσε για τον Γουέλμπεκ: "Γνωρίζω ότι είναι καλός στο τελείωμα. Επίσης, στο τεχνικό κομμάτι και τις πάσες είναι εξαιρετικός".

Διαβάστε ακόμη:

Τεσσάρα η Αρσεναλ, θρίαμβος για Ντόρτμουντ (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK