Γουαρδιόλα: "Χρειάζεται να χάνουμε που και που"

Ακόμη και οι πρωταθλητές έχουν δικαίωμα στην ήττα, σύμφωνα με τον Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι (2-3) στην "Αλιάνζ Αρίνα" επεσήμανε πως η ομάδα του πήρε ένα καλό μάθημα.

Γουαρδιόλα: "Χρειάζεται να χάνουμε που και που"

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε στην έδρα της από την Μάντσεστερ Σίτι (2-3) το βράδυ της Τρίτης (10/12) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, με τον Πεπ Γουαρδιόλα να εμφανίζεται προσγειωμένος στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας πως και οι ήττες χρειάζονται που και που.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής των Βαβαρών επεσήμανε: "Πρέπει να γνωρίζετε πως κι εμείς ακόμα μπορούμε να χάσουμε. Οι αντίπαλοι έχουν πολύ καλούς παίκτες και προπονητή, κι αυτό μας δυσκόλεψε. Συγχαρητήρια στην Μάντσεστερ Σίτι για αυτή τη μεγάλη νίκη. Μερικές φορές χρειάζεται να χάνουμε κι εμείς και κάποιο παιχνίδι.

Στην Μπουντεσλίγκα έχουμε κερδίσει τους πάντες. Στο Μάντσεστερ νικήσαμε 3-1, αλλά τώρα χάσαμε και καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε. Συγχαίρω τους παίκτες για την επιτυχία τους και ελπίζω ότι καταλαβαίνουν τώρα πόσο δύσκολο είναι να παίζουμε στην Ευρώπη. Δεν είχαμε πάντα τον σωστό παίκτη στην κατάλληλη θέση μέσα στο γήπεδο. Πάνω σ’ αυτό πρέπει να εργαστούμε κι είναι το μάθημα που πήραμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK