Ζεζούς: "Παιχνίδι με τη σφραγίδα του Ρομπέρτο"

Ο Ζόρζε Ζεζούς εξήρε την εμφάνιση του Ρομπέρτο και υποστήριξε ότι εξαιτίας του η Μπενφίκα δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ζεζούς: "Παιχνίδι με τη σφραγίδα του Ρομπέρτο"

"Αποδώσαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την εμφάνιση του Ρομπέρτο, ο οποίος αποσόβησε έξι γκολ και έκανε πολύ καλές επεμβάσεις. Σήμερα έδειξε την αξία του", είπε ο τεχνικός της Μπενφίκα στο πορτογαλικό κανάλι "TVI24".

Για το παιχνίδι τόνισε: "Γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ. Η Μπενφίκα, πάντως, απέδειξε βάσει εικόνας ότι ακόμα και η ισοπαλία θα θεωρείτο ήττα. Δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά δείχνουμε την ποιότητά μας στην Ευρώπη παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από τα γκολ. Δεν σκοράραμε γιατί ο Ρομπέρτο ήταν άψογος".

Λίγο αργότερα ο Ζόρζε Ζεζούς είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την υπόθεση πρόκριση: " Είναι όντως πολύ δύσκολο να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια όπως και ο Ολυμπιακός. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας τη φετινή σεζόν, είχαμε έξι-επτά κλασικές ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός μόλις μία με τον Σαλίνο στο τέλος. Χάσαμε επειδή ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε τόσες πολλές αποκρούσεις. Πρώτη φορά στην προπονητική μου καριέρα έχω δει τερματοφύλακα να τα πιάνει όλα. Έκανε την καλύτερη του εμφάνιση".

Για το λάθος του Ρομπέρτο στη Λισαβόνα και αν έχει την ίδια εικόνα με τότε: " Μπορώ να πω ότι αν και είχε την τύχη με το μέρος του, απέδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, έκανε απίστευτες αποκρούσεις, και έδειξε σε μένα την αξία του".

Για το αν άλλαξε κάτι στην τακτική της Μπενφίκα: " Δεν χρησιμοποίησα άλλο σύστημα ούτε άλλη τακτική. Απλά βγήκε όλη η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις τον τελευταίο μήνα. Παίξαμε πιο δυναμικά, δεν αλλάξαμε κάτι, απλά βγήκε η δουλειά μας στο γήπεδο".

Για το αν είναι δίκαιη η κατανομή των βαθμών στα δύο παιχνίδια της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό: " Στη Λισαβόνα παίχθηκε ποδόσφαιρο 45 λεπτά, όχι 90', λόγω των καιρικών συνθηκών. Εκεί η ισοπαλία ήταν δίκαιη. Εδώ, όμως, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά γκολ. Ο αντίπαλος, βέβαια, είχε τον τερματοφύλακά του, που ανήκει στην ομάδα και παίζει για αυτήν. Πάντως, στα δύο παιχνίδια ο Ολυμπιακός κέρδισε δύο κόρνερ, και τα δύο απόψε, βάζοντας ένα γκολ".

Για το αν έκανε κακή εκτίμηση για την αξία του Ρομπέρτο, όταν ο Ισπανός ήταν στην Μπενφίκα: " Όχι... Η Μπενφίκα βγάζει πολλούς καλούς παίκτες όπως ο Κοεντράο, ο Ραμίρες... Αυτοί οι παίκτες είχαν την τιμή να παίξουν στην Μπενφίκα και μέσα από την ομάδα να αναπτύξουν το παιχνίδι τους και να πάρουν μεταγραφή σε άλλες ομάδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK