Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Αντεμί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο μέσος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Αριάν Αντεμί, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και πιθανότατα χάνει τα παιχνίδια με Ολυμπιακό.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Αντεμί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Αντεμί-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Προβλήματα για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού ο Αριάν Αντεμί βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Σκοπιανός κεντρικός μέσος απέτυχε να περάσει το ντόπινγκ κοντρόλ στο "Μάξιμιρ", μετά από την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του θεσμού και τη νίκη των πρωταθλητών Κροατίας επί των "κανονιέρηδων" με 2-1.

Ο σύλλογος γνωστοποίησε το αποτέλεσμα της εξέτασης του πρώτου δείγματος το βράδυ της Τετάρτης, κάνοντας γνωστό ότι η UEFA άρχισε έρευνα για την υπόθεση.

"Οι ποδοσφαιριστές υπόκεινται τακτικά σε ντόπινγκ κοντρόλ εδώ και χρόνια, μετά από ευρωπαϊκά ή εγχώρια παιχνίδια και πότε δεν έχει συμβεί κάτι σαν κι αυτό. Επομένως πρέπει να πούμε ότι είμαστε έκπληκτοι από αυτό το αποτέλεσμα. Ο Άριαν Αντέμι πέρασε από τεστ έξι φορές τον τελευταίο χρόνο και κάθε φορά η έκθεση ήταν αρνητική", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK