ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Με το γκολ του Βέρνμπλουμ στο 93' η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε 1-1 τη Ρεάλ και ο επαναληπτικός της Μαδρίτης απέκτησε ενδιαφέρον. Ο Ρονάλντο είχε ανοίξει το σκορ για τη "βασίλισσα".

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Φάση: 16 του Champions League

Διαιτητής: Μπιέρν Κάιπερς (Ολλανδία)

Σκόρερ: 93' Βέρνμπλουμ - 28' Ρονάλντο

Κίτρινες: 67' Βέρνμπλουμ - 46' Αλόνσο, 72' Ράμος, 81' Κοεντράο

Κόκκινη: -

Γήπεδο: Λουζνίκι

Το live του αγώνα από το Contra.gr

Εικόνα του αγώνα

Στο συνθετικό χορτάρι του Λουζνίκι και με τη θερμοκρασία αρκετά κάτω από το μηδέν, η ΤΣΣΚΑ θα είχε αβαντάζ έναντι άλλων ομάδων του επιπέδου της. Όχι όμως στη μάχη στη Ρεάλ. Τη φορμαρισμένη Ρεάλ, η οποία δεν άργησε να προσαρμοστεί στις συνθήκες και να φέρει στα δικά της μέτρα το παιχνίδι. Δεν έθελξε όπως συμβαίνει κατά κόρον φέτος στη σεζόν. Αρκέστησε σε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, καλή κυκλοφορία της μπάλας και έλεγχο της κατάστασης.

Το γκολ ήταν θέμα χρόνου ακόμη κι αν έχασε με τραυματισμό τον Μπενζεμά. Δεν ήρθε στο 17', στη διπλή ευκαιρία των Ιγκουαΐν - Κεντίρα, επιτεύχθηκε λίγο μετά, στο 28', από το μονοκόμματο σουτ του Ρονάλντο μετά το λάθος του Τόσιτς. Έχοντας από νωρίς αυτό που ζητούσε η "βασίλισσα" δεν ρίσκαρε. Θα μπορούσε να είχε φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ με τον Καγεχιόν (52'), τον Ράμος (75') ή πολύ περισσότερο με τον Ρονάλντο (76', 83'). Πρώτα απ' όλα όμως κοίταξε να διασφαλιστεί και να μην κινδυνεύσει. Το πέτυχε στο έπακρο, καθώς η ΤΣΣΚΑ δεν είχε χώρους να απειλήσει τον Κασίγιας.

Ο Σλούτσκι δοκίμασε πράγματα με Ολίσε και Χόντα, η εικόνα όμως δεν διαφοροποιήθηκε στο ελάχιστο. Ο Κασίγιας εξουδετέρωσε τα μακρινά χτυπήματα του Χόντα και οι μικροκίνδυνοι πέρασαν χωρίς συνέπειες για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Αλήθεια είναι όμως πως ο Πορτογάλος έπαιξε με τη... φωτιά (Αλμπιόλ αντί Οζίλ) και ο... από μηχανής Βέρνμπλουμ στο 93' χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα της Μόσχας και το δικαίωμα να ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να διεκδικήσει την πρόκριση.

Κλειδί του αγώνα

Ο Μουρίνιο το παράκανε με την οπισθοχώρηση της Ρεάλ στο τελευταίο τέταρτο και το... πλήρωσε με το 1-1 στην τελευταία φάση του αγώνα.

MVP

Ο Κεϊσούκε Χόντα ήρθε από τον πάγκο και με τα ελεύθερα χτυπήματά του επέφερε αναστάτωση στην περιοχή της Ρεάλ. Από το τελευταίο εξ αυτών προήλθε και το γκολ της ισοφάρισης για την ΤΣΣΚΑ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μεζούτ Οζίλ όση ώρα ήταν στο γήπεδο πέρασε απαρατήρητος. Δεν βοήθησε καθόλου στην ανάπτυξη της Ρεάλ και περιορίστηκε εμφανώς σε δευτερεύοντες ρόλους.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK