Ανετο διπλό η Αρσεναλ, πρωτιά για την Ντόρτμουντ (VIDEOS)

Η Αρσεναλ έστησε πάρτι στην Κωνσταντινούπολη νικώντας με 4-1 την απογοητευτική Γαλατασαράι αλλά την πρωτιά του ομίλου πήρε η Ντόρτμουντ που πήρε το βαθμό που χρειαζόταν στο Βεστφάλεν (1-1) κόντρα στην Αντερλεχτ.

Ανετο διπλό η Αρσεναλ, πρωτιά για την Ντόρτμουντ (VIDEOS)

Γαλατασαράι-Αρσεναλ 1-4

(89' Σνάιντερ-3' Ποντόλσκι, 11' ,29' και 92' Ράμσεϊ)

Οι Τούρκοι πίστευαν ότι έστω στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου θα μπορούσα να εμφανίσουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο μετά και την αλλαγή προπονητή, ωστόσο η Αρσεναλ δεν χρειάστηκε παρά μόνο τρία λεπτά για να αποδείξει ότι αυτό δεν θα γινόταν.

Μόλις στο 3' λοιπόν ο Ποντόλσκι άνοιξε το σκορ με πολύ δυνατό αριστερό σουτ και σόκαρε το "Αλί Σαμί Γεν" και μαζί και τους παίκτες της Γαλατά. Η συνέχεια ήταν το ίδιο εντυπωσιακή για τους Αγγλους οι οποίοι στο 11' διαμόρφωσαν το 2-0 με τον Ράμσεϊ και ουσιαστικά αποτελείωσαν με το καλημέρα τους αντιπάλους τους.

Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας για να μειώσουν αλλά η ομάδα που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (ξανά) ήταν η Αρσεναλ με σκόρερ και πάλι τον Ράμσεϊ. Η διαφορά σε σχέση με το δεύτερο γκολ ήταν το ότι αυτό το τέρμα του Αγγλου άσου ήταν καταπληκτικό!

Το μόνο που κατάφεραν να κάνει η Γαλατασαράι ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Σνάιντερ στο 89' πριν η Αρσεναλ κλείσει το σκορ με χατ-τρικ του Ράμσεϊ.

Οι συνθέσεις

Γαλατασαράι: Μπολάτ, Τελές, Μπαλτά, Καγιά, Τσαμπνάλ (46' Αλντιντοπ), Μέλο, Σνάιντερ, Μπρούμα (77' Αντίν), Τσολάκ, Μπουλούτ, Γιλμάζ (46' Οζτεκίν).

Αρσεναλ: Σέζνι, Ντεμπουσί (77' Ο' Κόνορ), Μερτεσάκερ, Τσέιμπερς, Μπελερίν, Τσαμπερλέιν, Ράμσεϊ (46' Μάιτλαντ), Φλαμινί (46' Ζέλαλεμ), Ποντόλσκι, Σανόγκο, Κάμπελ.

Ανετο διπλό η Αρσεναλ, πρωτιά για την Ντόρτμουντ (VIDEOS)

Nτόρμουντ-Αντερλεχτ 1-1

(58' Ιμόμπιλε - 84' Μίτροβιτς)

Το παιχνίδι στη Γερμανία είχε μάλλον τυπικό χαρακτήρα. Η Αντερλεχτ δεν μπορούσε να πάει παραπάνω βαθμολογικά και βολεύτηκε αναγκαστικά με την 3η θέση για το Europa League, η Ντόρτμουντ έψαχνε το βαθμό για να μείνει πρώτη στον όμιλο.

Μια χαρά, άρα, και για τους δύο το τελικό 1-1. Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με το ωραίο γκολ του Ιμόμπιλε στο 58', η Αντερλεχτ ισοφάρισε με το μόνιμο σκόρερ της, τον Μίτροβιτς σε 1-1 στο 84'. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Ντόρτμουντ: Λάνγκερακ, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Σμέλτσερ (75' Ομαμπεγιανγκ), Ντουρμ, Καγκάβα (84' Μπλαζικόβσκι), Γιουντογάν (66' Κιρχ), Σαχίν, Γκρόσκροϊτς, Ιμόμπιλε, Μιαχιταριάν.

Αντερλεχτ: Προτό, Ενσακαλά, Ντεσχάρτ, Μεμπά, Βάντεν Μπόρε, Πράετ, Κλιεστάν (69' Τιέλεμανς), Ντεντόνκερ, Ασεαμπόνγκ, Κοντέ (79' Σιριάκ), Μίτροβιτς (89' Χέιλεν).

News 24/7

24MEDIA NETWORK