Μαρσέιγ-Αρσεναλ 0-1

Το γκολ του Ράμσεϊ στις καθυστερήσεις έφερε την αήττητη Αρσεναλ στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς. Ενα βαθμό πίσω η Μαρσέιγ που υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγώνες.

Μαρσέιγ-Αρσεναλ 0-1

Εικόνα του αγώνα:

Το ματς πήγαινε για ένα ωραίο 0-0 που θα βόλευε αφάνταστα τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια πρόκρισης.

Η Αρσεναλ πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε στο μισογεμάτο "Βελοντρόμ" και δεν άφησε τη Μαρσέιγ να απειλήσει ιδιαίτερα. Μάλιστα, όσο περνούσε η ώρα και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την οργανωμένη Αρσεναλ, το συγκρότημα του Βενγκέρ άρχισε σιγά-σιγά να ανεβαίνει και να απειλεί.

Στο 91ο λεπτό έγινε η μεγάλη φάση (προειδοποίηση) για τους "κανονιέρηδες" όταν ο Μαντανά έδιωξε κοντινό πλασέ του Φαν Πέρσι, δεν έγινε όμως το ίδιο ένα λεπτό μετά όταν ο Ράμσεϊ με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Το κλειδί του αγώνα:

Η Αρσεναλ "υπνώτισε" τη γαλλική ομάδα και έφερε το ματς στα μέτρα της. Βάσει εξέλιξης, το 0-0 ήταν η λογική εξέλιξη του ματς, ωστόσο οι Λονδρέζοι χτύπησαν στο τέλος.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ουδείς από τη Μαρσέιγ δεν μπόρεσε να διακριθεί και να απειλήσει την άμυνα της Αρσεναλ.

MVP:

Ο Ράμσεϊ έφερε την ομάδα του στην πρώτη θέση και έσπασε το αήττητο της Μαρσέιγ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ενκούλου, Μορέλ, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Σεϊρού (87’ Καμπορέ), Λούτσο (73’ Αμαλφιτανό), Βαλμπουενά, Ρεμί (69’ Ζινιάκ), Α. Αγιού.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Αντρέ Σάντος, Τζένκινσον (62’ Τζουρού), Ροσίτσκι, Αρτέτα, Σονγκ, Γουόλκοτ (67’ Ζερβίνιο), Αρσάβιν (78’ Ράμσεϊ), Φαν Πέρσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK